ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Σαρωτικός ο Γιώργος Αυγερινός από το Άργος Ορεστικό – Πρώτος στον δρόμο 5 χιλ στην Αριδαία με χρόνο ρεκόρ! (Φώτο - Βίντεο)


Σε αθλητή-φαινόμενο εξελίσσεται ο έφηβος Γιώργος Αυγερινός από το Άργος Ορεστικό, που την περασμένη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου συμμετείχε σε αγώνα δρόμου, που πραγματοποιήθηκαν στην Αριδαία της Πέλλας, καταφέρνοντας να τερματίσει πρώτος στο δρόμο των 5 χιλιομέτρων του 6ου Ημιμαραθωνίου Λουτρών Πόζαρ Αριδαίας.

Ο νεαρός αθλητής, που πρωτογνωρίσαμε στο  Run Greece Καστοριά, κατάφερε και πάλι να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Και αυτό γιατί την Κυριακή που μας πέρασε όχι απλά κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού, αλλά να καταρρίψει και τα χρονόμετρα μετά από 5 χρόνια, κάνοντας χρόνο  16.39! Μάλιστα ο Γιώργος Αυγερινός άφησε πίσω του και τον Αντώνη Παπαδημητρίου, αθλητή της Εθνικής ομάδας Ημιμαραθωνίων δρόμων!

Έχοντας πάντοτε, καθοδηγητή τον προπονητή του, Χρήστο Δήμου από το Oxygen Health Club στο Άργος Ορεστικό, ο νεαρός αθλητής, άφησε μια ακόμη παρακαταθήκη για μια λαμπρή πορεία στο μέλλον!

Δείτε βίντεο από την έναρξη και τον τερματισμό του και φωτογραφίες.







Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΡΑΝΙΩΝΑΣ: Το πλινθόκτιστο «στοιχειωμένο» χωριό της Ελλάδας! (Φώτο - Βίντεο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)