Πώς κατασκευάζεται μια λιμουζίνα; Το βίντεο που δείχνει πώς ένα απλό αυτοκίνητο μετατρέπεται σε λιμουζίνα (Βίντεο)

Η λιμουζίνα είναι ίσως το πιο πολυτελές αυτοκίνητο. 
Μία από τις γνωστότερες αμερικανικές εταιρείες κατασκευής λιμουζίνων, η «Limoland», έφτιαξε ένα βίντεο που δείχνει βήμα προς βήμα την κατασκευή των πολυτελών αυτοκινήτων.
Καμία λιμουζίνα δεν παράγεται με μακρόστενο σχήμα. Όλα ξεκινούν από ένα απλό, συμβατικό αυτοκίνητο. Αφού αφαιρεθεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου με όλα τα εξαρτήματα, οι εργαζόμενοι ξεκινούν να το κόβουν στη μέση με παλινδρομικό πριόνι. Ύστερα απομακρύνουν το πίσω μέρος και το βάζουν στο σημείο που θα φτάσει η λιμουζίνα.
Το επόμενο βήμα είναι η εισαγωγή σιδερένιων ράβδων από χάλυβα, στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Για να βεβαιωθούν ότι το πλαίσιό του είναι τετράγωνο και τα δύο μισά έχουν τη σωστή απόσταση μεταξύ τους, μετρούν το μήκος των σιδηροτροχιών.
Μετά γίνεται η συγκόλλησή τους και τοποθετείται ένας σωλήνας, για να μεταδίδει κίνηση στην εξάτμιση.
Βάζουν το πάτωμα του αυτοκινήτου, που είναι φτιαγμένο από γαλβανισμένο χάλυβα και το συγκολλούν με τον υπόλοιπο σκελετό. Μετά μπαίνουν οι ράγες της οροφής και ένας κάθετος στύλος σε κάθε μεριά. Στη συνέχεια τοποθετείται η οροφή και το μπαρ.
Μετά από αυτές τις διαδικασίες, τελειοποιείται το εξωτερικό πλαίσιο του αυτοκινήτου, περνάνε τρεις στρώσεις βαφή και ακόμη δύο στρώσεις για προστατευτική επικάλυψη.
Αφού στεγνώσουν οι βαφές, τοποθετούνται τα παράθυρα και ψεκάζεται η οροφή του οχήματος με ειδικό τσιμέντο, για να μπει το βινύλιο. Αφού κολλήσει το τσιμέντο, κόβεται οτιδήποτε περισσεύει.
Μετά τοποθετούν τα δερμάτινα καθίσματα και συνδέουν τα ηλεκτρικά συστήματα. Προσθέτουν και μια οθόνη τηλεόρασης, ένα χαλί και ελέγχουν, αν λειτουργεί το σύστημα φωτισμού τύπου ντισκοτέκ.
Ένα απλό αυτοκίνητο μπορεί να μετατραπεί σε λιμουζίνα σε 21 ημέρες.
Δείτε το βίντεο της Limoland, που δείχνει βήμα προς βήμα την παραγωγή:


https://valueforlife.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη