ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα για την Ελληνική Κόκκινη Φυλή (Φώτο)

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών & Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ημερίδα για την «Εκτατική εκτροφή της Ελληνικής Κόκκινης Φυλής στην Καστοριά και στην Κρυσταλλοπηγή» με τάσεις και προοπτικές για τους γενετικούς πόρους στην κτηνοτροφία.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
  • Δρ Μιχαήλ Βραχνάκης, Δασολόγος – Λιβαδοπόνος, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας, Τμήμα Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος «Λιβαδικά Οικοσυστήματα της Δυτικής Μακεδονίας: τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των λιβαδιών της Κρυσταλλοπηγής»
  • Δρ Γιάννης Καζόγλου, Γεωπόνος – Λιβαδοπόνος, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου «Προοπτικές της Εκτατικής Κτηνοτροφίας: η ανάγκη εκπόνησης των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης σε συνεργασία με τους χρήστες των λιβαδιών»
  • Ελευθέριος Γίτσας, Πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος, Γραμματέας του Σ.Ε.Κ. «Η Ελληνική Κόκκινη Φυλή και η θέση της στην Ελληνική αγορά»
  • Αναστάσιος Μιχαηλίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Α.Π.Θ. «Συμπεριφορά καταναλωτή ως προς το κρέας της Ελληνικής Κόκκινης Φυλής Καστοριάς-Κρυσταλλοπηγής»





https://fouit.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)