«Ποτό, τζόγος και πόρνες η καθημερινότητά μου. Ήμουν ένα καθίκι». Η εξομολόγηση του Τζάκι Τσαν μέσα από την αυτοβιογραφία του

Ο μετρ του καράτε και πρωταγωνιστής των καλύτερων ταινιών πολεμικής τέχνης, Τζάκι Τσαν, μιλάει για πρώτη φορά για τη μάχη του με το αλκοόλ, τις επισκέψεις του στα πορνεία, τις χρηματικές σπατάλες, αλλά και τη βίαιη συμπεριφορά του, μέσα από την αυτοβιογραφία του.
Το βιβλίο του με όνομα «Νever Grow Up», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2015 στα κινέζικα, ο ηθοποιός εξομολογείται για όλα όσα βίωσε με την άνοδο της φήμης του, αλλά και πώς αυτή επηρέασε την προσωπική του ζωή.
Ο διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει για τις συχνές επισκέψεις του στα πορνεία, αλλά και το πάθος του για το αλκοόλ. Μια φορά ήταν τόσο πιωμένος που εκσφενδόνισε τον μικρό γιο του στην άλλη άκρη του δωματίου.
«Ήμουν πραγματικά ένα καθίκι»
«Οδηγούσα μεθυσμένος όλη μέρα. Το πρωί θα τράκαρα με την Πόρσε και το βράδυ με τη Μερσεντές. Βρισκόμουν συνέχεια σε μια διαρκή θολούρα».
Όπως γράφει ο ίδιος στο βιβλίο του, μια φορά που οι φωτογράφοι προσπάθησαν να τραβήξουν φωτογραφία το τρακαρισμένο αμάξι του και αυτός απείλησε να τους χτυπήσει με γροθιά για κάθε φωτογραφία που θα τον έβγαζαν.

«Ήμουν πραγματικά ένα καθίκι». Το ποτό, ο τζόγος και οι πόρνες ήταν οι ασχολίες του και του «έτρωγαν» τα περισσότερα χρήματα που έβγαζε.
Τα οικογενειακά προβλήματα του Τζάκι Τσαν έχουν απασχολήσει κι άλλες φορές την κοινή γνώμη στο παρελθόν. Το 2014 ο γιος του Τζόις καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση μετά τις κατηγορίες για την εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών.
Λίγους μήνες νωρίτερα, η κόρη του Έττα, είχε κατηγορήσει και τους δύο γονείς της ως ομοφοβικούς. Είχε αναγκαστεί να κοιμηθεί κάτω από μια γέφυρα για να γλιτώσει από αυτούς, εξαιτίας των ερωτικών επιλογών της.

H κόρη του Τζάκι Τσαν, Έττα, είχε κατηγορήσει και τους δύο γονείς της ως ομοφοβικούς.
Ο Τσάκι Τσαν είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Τζόαν Λιν από το 1999. Παράλληλα είχε σχέση με μια πρώην βασίλισσα ομορφιάς, με την οποία απέκτησε την Έττα.
Η αυτοβιογραφία του Τζάκι Τσαν κυκλοφόρησε μια εβδομάδα μετά την αναγγελία του γάμου της κόρης του Έττα με την σύντροφό της, την Καναδή Άντι Ότομ. Ο ηθοποιός δεν έχει απαντήσει στις κατηγορίες της κόρης του, ενώ το όνομά της δεν αναφέρεται καν στο βιβλίο του. Σε παλαιότερη συνέντευξη είχε αναφέρει ότι «λάθος μου, να υποπέσει σε μία εξωσυζυγική σχέση, όπως πολλοί άνδρες».

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη