Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του μοντέλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνη

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς της νεαρής κοπέλας που το Νοέμβριο του 2017 είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνη.

Οι γιορτές ήταν εξαιρετικά δύσκολες για το 22 ετών μοντέλο που παραμένει έγκλειστο σε κινεζικές φυλακές. Το ίδιο φυσικά και για τους γονείς της, που περιμένουν κάθε μέρα να ακούσουν μια ευχάριστη είδηση για το παιδί τους.

Τα καλά νέα, ωστόσο, δεν έρχονται και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη.


Σήμερα, 22 Ιανουαρίου, η Ειρήνη έχει τα γενέθλιά της. Η συμπλήρωση όμως των 22 χρόνων της σηματοδοτεί παράλληλα μια αρνητική εξέλιξη για την ίδια.

Οι κινεζικές Αρχές πρόκειται να τη μεταφέρουν σε ακόμα πιο σκληρό σωφρονιστικό κατάστημα με ενήλικες κρατούμενες και ακόμα χειρότερες συνθήκες καθώς, πλέον δεν θα βρίσκεται με κοπέλες της ηλικίας της αλλά με γυναίκες με σκληρό ποινικό παρελθόν.


Στις 7 Μαρτίου η Ειρήνη θα βρεθεί ενώπιον επτά ενόρκων που θα κληθούν να αποφασίσουν αν η κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών είναι αθώα ή ένοχη.

Η δίκη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ. Σάκη Κεχαγιόγλου θα έχει διάρκεια επτά ημερών και το μοντέλο θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δε γνώριζε για το «αμαρτωλό» φορτίο της κόκας που βρέθηκε στο σακίδιό του κατά τη διάρκεια ελέγχου, ο οποίος έγινε όταν έφθασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ Το Νοέμβριο του 2017.

Η Ειρήνη έως σήμερα ισχυρίζεται πως η ίδια είναι θύμα σπείρας, που την εκμεταλλεύτηκε χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό για τα ναρκωτικά που μετέφερε.

Μάλιστα, φέρεται ότι έχει υποδείξει αυτούς που την έμπλεξαν με «πρωταγωνιστή» έναν Ρουμάνο που γνώρισε στη Μυτιλήνη.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς