Τσιτσιπάς: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open, απέκλεισε και τον Μπαουτίστα Αγκούτ! (Φώτο - Βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-1 σετ τον Μπαουτίστα Αγκούτ στους "8" του Australian Open έκει όπου θ' αντιμετωπίσει τον Ναδάλ για μια θέση στον τελικό.   

Επική πρόκριση στους "4" του Autralian Open για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει η Ελλάδα. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε και πάλι το θαύμα του και κερδίζοντας με 3-1 (7-5,4-6, 6-4,7-6) τον Ισπανό Μπαουτίστα Αγκούτ εξασφάλισε μια θέση στην τετράδα! 

Εκεί θ' αντιμετωπίσει τον Ναδάλ.  Ο 20χρόνος τενίστας έδειξε πως δεν ήταν τυχαία η πρόκριση του επί του Φέντερερ στον 4ο γύρο και με ώριμο αλλά και ουσιαστικό παιχνίδι έβγαλε... νοκ άουτ τον Ισπανό που ήταν αήττητος έως την Τρίτη σε 9 παιχνίδια στο 2019. 

Ο Στέφανος δεν ξεκίνησε τόσο δυνατά όσο θα ήθελε στο παιχνίδι αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να το κερδίσει! Μετά το break που δέχτηκε νωρίς ανέβασε στροφές και σπάζοντας δις το σερβίς του αντιπάλου του έκανε το 7-5. 

Το 2ο σετ ανήκε στον Ισπανό ο οποίος ανάγκασε σε λάθη τον Τσιτσιπά και το κέρδισε! Όλα φαίνονταν θα κριθούν στο 3ο και έτσι συνέβη. Ο Τσιτσιπάς δέχτηκε brake στο 5ο game και έμεινε πίσω με 4-2. Εκεί ξεκίνησε την αντεπίθεση του και έκανε το 6-4 που του χάρισε το 3ο σετ!

Το 4ο σετ οδηγήθηκε στο tie break. Ο Τσιτσιπάς παίρνει κεφάλι στο σκορ με 3-0 και έφτασε στην κατάκτηση του με 7-6! Κέρδισε το παιχνίδι σε 3.19'' έχοντας 22 άσους έναντι 6 του αντιπάλου του! 



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη