Απίστευτο: Δείτε το ρωσικό μυστικό βιβλίο που αποκαλύπτει τα είδη των εξωγήινων! (Βίντεο)

Smersh» ήταν το γραφείο των «εξωγήινων επαφών» στην αντικατασκοπεία του «Κόκκινου στρατού». Ιδρύθηκε στο τέλος του 1942 ή μπορεί και ακόμη νωρίτερα. Επίσημα ανακοινώθηκε η ίδρυσή του 14 Απριλίου του 1943… Το όνομα «Smersh» υπεδείχθη από τον ίδιο τον Στάλιν.
Στις 13 Ιανουαρίου του 1947, εδόθη σε όλους τους πράκτορες της «Smersh» ένα μικρό βιβλίο που περιείχε περιγραφή των εξωγήινων. Στο βιβλίο περιγράφονταν 8 είδη εξωγήινων και περιείχε σχέδια, αντί για φωτογραφίες, των όντων και των UFOs. Με την πάροδο των ετών το βιβλίο ενημερωνόταν προσθέτοντας φωτογραφίες από UFOs καθώς και φωτογραφίες μαρτύρων και απαχθέντων [ειδικά των παιδιών], αλλά και στατιστικές και πολλά άλλα.
Τη δεκαετία του ’80 ένα τέτοιο βιβλίο βρέθηκε σε ένα χωράφι στην BURYATIA [Ανατολική Σιβηρία]. Αυτό το βιβλίο κατέληξε στα χέρια ενός πράκτορα της K.G.B. με φίλους στα μέσα ενημέρωσης. Μετά την πτώση της USSR, μερικές {αλλά μόνο μερικές] πληροφορίες και εικόνες από το βιβλίο, διέρρευσαν, όπως αναφέρει το pyli-apokalypseis.
Χρόνια αργότερα, μερικές από αυτές τις πληροφορίες χρησιμοποιήθηκαν σαν έμπνευση στην δημιουργία ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
Το βιβλίο συνεχίζει να υπάρχει και να ενημερώνεται από, όπως τις αποκαλούν, «Special Services» και το όνομά του είναι «Φυλές Εξωγήινων» [ALIEN RACES]!…



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς