ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Στο Γενικό Συμβούλιο και στη κοπή της πρωτοχρονιάτικής βασιλόπιτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων εκπρόσωποι της Ε.Α.Υ.Κ (Φώτο)

       Στο Γενικό Συμβούλιο  και στη κοπή της πρωτοχρονιάτικής βασιλόπιτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων που πραγματοποιήθηκε την 16 και 17 Ιανουαρίου 2019 παραβρέθηκαν ως εκπρόσωποι του σωματείου μας  ο Πρόεδρος κ. Σπυρίδης Ιωάννης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Τοτονίδης  Μηνάς.
Οι εκπρόσωποί μας είχαν την δυνατότητα να καταθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας που υπηρετούν στη Καστοριά τα οποία βεβαίως θα τεθούν και υπ ‘ όψιν του Διευθυντή της Δ.Α Καστοριάς το προσεχές διάστημα προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις προς όφελος του προσωπικού.
Με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα οι εκπρόσωποι μας  είχαν την  ευκαιρία  να συναντηθούν με τον Προϊστάμενο Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής Υποστράτηγο κ. Παναγιώτη Ντζιοβάρα όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό την Δ.Α Καστοριάς καθώς και τις διαδικασίες που αφορούν την ανέγερση του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου.
Ιδιαίτερο μάλιστα ενδιαφέρον παρουσίασε και η κατ ιδίαν συνάντηση των εκπροσώπων μας με τον νέο Πρόεδρο του ΤΕΑΠΑΣΑ , Ταξίαρχο κ. Ελευθέριο Γκαρίλα με τον οποίον συζητήθηκαν θέματα του ταμείου καθώς και θέματα που  αφορούν τα δάνεια και τα βοηθήματα ενώ ολιγόλεπτη ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν το ίδρυμα  «Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας» παραχωρήθηκε και από τον καθ’ ύλη αρμόδιο και  εκπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ  κ. Λάμπρο Μητσικό.
Σε ότι αφορά τα τρέχοντα ζητήματα το Διοικητικό συμβούλιο θα είναι σε θέση  να ενημερώσει πλήρως  τα μέλη του μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με την διοίκηση τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο  τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                                                                                          Ο
Πρόεδρος                                                                                              Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                                      ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)