Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον εκπαιδευτικό που ασελγούσε σε μαθήτριες

Σοκ έχει προκαλέσει στα Χανιά η υπόθεση ενός εκπαιδευτικού, ο οποίος φέρεται ότι ασελγούσε σε έφηβες μαθήτριές του, ηλικίας από 13 έως 15 ετών, ακόμα και μέσα στο χώρο του φροντιστηρίου του.

Οι Αρχές διερευνούν τη δράστη του 57χρονου, ο οποίος φαίνεται πως είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για μαθήτριες, στις οποίες παρέδιδε μαθήματα τις απογευματινές ώρες στο φροντιστήριο που διατηρούσε στην πόλη των Χανίων.

Ο καθηγητής συνελήφθη αρχικά για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν ένα περίστροφο, φυσίγγια και κεραμικά κομμάτια που χρονολογούνται στους ιστορικούς χρόνους. Ωστόσο, στην πορεία της προανάκρισης προέκυψαν άλλες αποκαλύψεις.

Πέντε κοπέλες (ενήλικες πλέον) φέρεται ότι κατήγγειλαν στην Ασφάλεια Χανίων πως την περίοδο που φοιτούσαν στο φροντιστήριο του 57χρονου τις υποχρέωσε κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις, αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία».

Οι αποκαλύψεις άρχισαν στα τέλη Δεκεμβρίου, όταν μία 18χρονη σήμερα κοπέλα πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων καταγγέλλοντας ότι το 2013 στην ηλικία των 13 ετών, ο συλληφθείς κέρδισε την εμπιστοσύνη της και άρχισε να ασελγεί συστηματικά πάνω της.

Όπως κατήγγειλε, μάλιστα, έφτασε και στο σημείο να έχει ολοκληρωμένη συνουσία μαζί της μέσα σε χώρο του φροντιστηρίου.

Μετά τη 18χρονη ακόμα τέσσερα κορίτσια, που σήμερα είναι 20 έως 24 ετών, άρχισαν να εκμυστηρεύονται όσα έχουν περάσει στα χέρια του καθηγητή και τον κατήγγειλαν με τη σειρά τους για θωπεύσεις και ασέλγεια, κατά φύση και παρά φύσιν.

Μάλιστα, ορισμένες περιπτώσεις ξεκινούν από το 2010.

Όπως είπαν τα θύματα, ο καθηγητής ήξερε να παίζει καλά το ρόλο του, αφού κέρδιζε τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη τόσο των θυμάτων του όσο και των γονιών τους, προκειμένου να έχει ελεύθερο το… πεδίο για τη δράση του.

Συνήθως εκθείαζε στην οικογένειά τους τα κορίτσια και τα έκαναν να αισθάνονται μοναδικά, ενώ είχε τρόπο να τα κάνει να νιώθουν συνένοχα για τις πράξεις του, με αποτέλεσμα να αισθάνονται πως ήταν υποχρεωμένα να διαφυλάξουν το μυστικό του.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς