Δείτε τα πόσα παίρνουν χρηματοδότηση για τα αδέσποτα ζώα οι Δήμοι Καστοριάς, Γρεβενών & Φλώρινας

Με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης διατίθεται σε 107 Δήμους, συνολικό πόσο 600.000 ευρώ, για τη λειτουργία κατα­φυγίων και τη σίτιση αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Στην απόφαση (ΦΕΚ τεύχος Β΄ αρ. Φύλλου 582124 της  Δεκεμβρίου 2018) με τίτλο «καθορισμός των Δήμων και Συνδέσμων Δήμων που χρηματοδοτούνται για τη λειτουργία κατα­φυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισής τους, καθώς και του ύψους χρηματοδότησης για το έτος 2018», καθορίζεται το ποσό της χρηματοδότησης ύψους 600.000 ευρώ και σημειώνεται ότι:
Το ύψος του ποσοστού χρηματοδότησης του συνολι­κού ποσού των εγκεκριμένων επιλέξιμων δαπανών ανά κατηγορία δράσεων, αναλύεται ως εξής:
α) Ποσοστό 27,5% επί του συνόλου των επιλέξιμων δαπανών, για τις επιλέξιμες δαπάνες των δράσεων της βελτίωσης υφιστάμενου καταφυγίου και των ενεργειών διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ήτοι έως 497.321,58 €.
β) Ποσοστό 19,86% επί του συνόλου των επιλέξιμων δαπανών, για τις επιλέξιμες δαπάνες της δράσης σίτισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ήτοι 102.667,97 €.
Στην ίδια απόφαση καθορίζονται τα δικαιολογητικά καταβολής χρηματοδότησης και οι διαδικασίες εφαρμογής της.
Οι Δήμοι και οι χρηματοδοτήσεις
Αναλυτικά οι 107 Δήμοι και τα ποσά που παίρνουν ως χρηματοδότηση φγια τα αδέσποτα ζώα έχουν ως εξής:...Δείτε εδώ τους πίνακες με τα ποσά που παίρνει ο κάθε δήμος

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς