Ύποπτος άντρας παρκάρει στην άκρη του δρόμου. Όμως Η κάμερα καταγράφει τα όσα συμβαίνουν και ειδοποιείται αμέσως Η αστυνομία! (Φώτο - Βίντεο)

Ύποπτος άντρας παρκάρει στην άκρη του δρόμου. Όμως Η κάμερα καταγράφει τα όσα συμβαίνουν και ειδοποιείται αμέσως Η αστυνομία!Όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε στην άκρη ενός αγροτικού δρόμου στο Τέξας, τίποτα δεν φαινόταν ασυνήθιστο. Ωστόσο, μόλις λίγα λεπτά αργότερα, μια πράξη σκληρότητας απαθανατίστηκε σε κάμερα ασφαλείας.

Ευτυχώς, η αστυνομία παρενέβη μετά το περιστατικό. Αλλά δυστυχώς, δεν είναι η μοναδική φορά που συνέβη …

Ένας άντρας με το όνομα Gorge Spears συνελήφθη από την αστυνομία αφού εντοπίστηκε να εγκαταλείπει τον σκύλο του στο Ντάλας. Το βίντεο που συνέλεξε το Γραφείο του Σερίφη του Ντάλας έδειξε τον Gorge να εγκαταλείπει τον σκύλο δίπλα στο δρόμο και να απομακρύνεται.

Η περιοχή κοντά στην οδό Teagarden Road και την Dowdy Ferry Road είναι γνωστή, επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει ζώα εκεί. Η φιλοζωική οργάνωση Τέξας και το Γραφείο του Σερίφη συνεργάστηκαν για να σταματήσουν αυτή την πρακτική.


Όταν ο Gorge εγκατέλειψε το σκυλί, ένα ημίαιμο σκυλί ενός έτους, το ζώο βρέθηκε την επόμενη μέρα και κατέληξε στο καταφύγιο του Ντάλας. Λίγες εβδομάδες, παρενέβη η φιλοζωική οργάνωση και την ονόμασαν Claire-Belle.

Ο Gorge δήλωσε στις αρχές ότι εγκατέλειψε το σκυλί, με την δικαιολογία ότι προσπάθησε να βοηθήσει την αδελφή του, που αντιμετώπιζε προβλήματα φροντίδας με το σκύλο.

Ένα άτομο σχολίασε στο Facebook: «Ραγίζει την καρδιά μου. Άφησε ακόμα και το κολάρο και το λουρί, και το ζώο θα μπορούσε να μπλεχτεί σε κάτι ή να πληγωθεί. Είναι τρομερό.»


Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και ο Gorge παραδόθηκε στις αρχές. Ευτυχώς, το νεαρό σκυλί δεν έμεινε μόνο για πολύ καιρό. Υιοθετήθηκε από μια γυναίκα με το όνομα Reagan Henderson και πλέον έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στο νέο του σπίτι.


Όσοι ενδιαφέρθηκαν για την τύχη της σκυλίτσας, χάρηκαν με τη νέα της υιοθεσία και ότι πλέον είναι σε καλά χέρια.


Μπορείτε να δείτε τη στιγμή της εγκατάλειψης στο βίντεο που ακολουθεί:


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη