ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Γ. Αμαραντίδης: Ποτέ ξανά πρόσκληση σε εκδηλώσεις μας στους 153 που ψήφισαν την συμφωνία για τα Σκόπια. Οι 153 ψήφισαν με τις βρώμικες ιδέες τους,έκαναν το μεγαλύτερο κακό στον Ελληνισμό από το 1453! (Ηχητικό)

Άμεσα και σκληρά μηνύματα για την κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου –
” Μόνο το σύνολο του Ελληνισμού έχει αυτό το δικαίωμα, το οποίο τσαλαπάτησαν οι 153 ψηφίσαντες με τις βρώμικες ιδέες τους!! Ο Ελληνικός Λαός θα τους τιμωρήσει, όπως ξέρει, αλλά ήδη το έγκλημα διεπράχθη!! Ό,τι αποφάσισαν με τη ψήφο τους για την ονοματοδοσία των Σκοπίων , θα τους συνοδεύει στους αιώνες των αιώνων!! ”
Χθες ο πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Γιάννης Αμαραντίδης μίλησε στον Αντ.Παραρά – Αποκαλυπτική συνέντευξη






ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Καστοριά 8-2-2019

Αριθμ. Πρωτ. 5

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Σήμερα, Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 20:00, στα γραφεία της Οργάνωσης Ποντίων Ν. Καστοριάς, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο με παρόντα μέλη τους κάτωθι:

Αμαραντίδης Ιωάννης
Κεχαΐδου Παρθένα
Μεγακλή Μαρία
Ζορπίδου Δέσποινα
Ανδρινοπούλου Πολυξένη
Λιώγος Στέφανος
Θεοδωρίδου Ειρήνη

Τερζόπουλος Κωνσταντίνος
Αποστολίδης Γεώργιος
Παπαδόπουλος Γεώργιος
Μουρατίδου Βασιλική

Με μοναδικό θέμα : Η Παράδοση του Ελληνικού ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ τα κάτωθι:

H Μακεδονία είναι Μία και Μόνο Ελληνική!! Το όνομα Μακεδονία προέρχεται από το επίθετο Μακεδνός που σημαίνει ψηλός άνθρωπος! Έτσι η γη των ψηλών ανθρώπων ονομαζόταν Μακεδονία από τη Λάρισα έως την Αχρίδα! Συγκαταλεγόταν και η Αρχαία Ηράκλεια πόλη ιδρυθείσα από τον Φίλιππο τον Β΄.!  

Σήμερα έχουμε δύο χώρες με Ελληνικά ονόματα : Μακεδονία και Ελλάδα! Αυτό το έγκλημα της παράδοσης του ονόματος Μακεδονία διεπράχθη από 153 Έλληνες με μειωμένο πατριωτισμό, χωρίς να έχουν δικαίωμα!!

Μόνο το σύνολο του Ελληνισμού έχει αυτό το δικαίωμα, το οποίο τσαλαπάτησαν οι 153 ψηφίσαντες με τις βρώμικες ιδέες τους!! Ο Ελληνικός Λαός θα τους τιμωρήσει, όπως ξέρει, αλλά ήδη το έγκλημα διεπράχθη!! Ό,τι αποφάσισαν με τη ψήφο τους για την ονοματοδοσία των Σκοπίων , θα τους συνοδεύει στους αιώνες των αιώνων!!
Ως εκ τούτου η Οργάνωση Ποντίων Νομού Καστοριάς ΘΕΩΡΕΙ ότι οι 153 ψηφίσαντες έκαναν το μεγαλύτερο κακό στον Ελληνισμό από το 1453! 
Ο Σύλλογος μας δεν θα προσκαλέσει ποτέ κανέναν από τους 153 ψηφίσαντες Βουλευτές σε μελλοντικές του εκδηλώσεις!! Είναι χρέος κάθε πατριωτικού Σωματείου να το κάνει πράξη!

Για το Δ.Σ.

Η Γραμματέας Ο Πρόεδρος
Μεγακλή Μαρία Αμαραντίδης Ιωάννης



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ