Δ. Μακεδονία: Προσλήψεις στα Νοσοκομεία

Μέσα  στον  επόμενο μήνα του Μαρτίου, αναμένεται να ολοκληρωθεί  η διαδικασία  των  προσλήψεων  για  τους  17 μόνιμους  γιατρούς διαφόρων  ειδικοτήτων, οι οποίοι θα στελεχώσουν και θα ενισχύσουν ουσιαστικά τα τμήματα επειγόντων περιστατικών (Τ.Ε.Π)  στα   Νοσοκομεία της  Δυτ. Μακεδονίας, δήλωσε  σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ  Κοζάνης, ο Υποδιοικητής της 3ης  ΥΠΕ   Αγάπιος  Γαβριηλίδης.

Πριν από το Πάσχα, θα  υπάρξει και νέα  προκήρυξη  προσλήψεων μονίμων γιατρών , οι  οποίες θα αφορούν  και τα 5 Δημόσια Νοσοκομεία της  Δυτ. Μακεδονίας, ενώ  όπως ανέφερε  ο κ. Γαβριηλίδης,  δίνεται ιδιαίτερη έμφαση επίσης   στην  πρόσληψη νοσηλευτικού καθώς και άλλου εξειδικευμένου  προσωπικού, για  την ποιοτικότερη λειτουργία  των κλινικών και την  βελτίωση  των παρεχομένων υπηρεσιών προς  τους πολίτες.

Δίνοντας σχετικά στοιχεία ο κ. Γαβριηλίδης, αναφέρθηκε  σε  122  νεοεισελθόντες μόνιμους  γιατρούς  που έχουν ενισχύσει τα  Νοσοκομεία της  Δυτικής Μακεδονίας τα τελευταία χρόνια   και  238 άτομα νέο  μόνιμο προσωπικό, εκ των οποίων 120  είναι νοσηλευτικό. Ο  Υποδιοικητής  της  3ης  Υ.ΠΕ  έκανε λόγο και για την ανάγκη ορθολογικότερης  αξιοποίησης  του ανθρώπινου δυναμικού και του εξοπλισμού   των Νοσοκομείων, καθώς και την ενίσχυση των υπηρεσιών της   πρωτοβάθμιας υγείας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης  Μαυρίδης – Κώστας  Δαβάνης

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς