«Διαζύγιο» για Θεοχαρόπουλο – Γεννηματά – ΚΙΝΑΛ: Να ξαναγυρίσουμε στο όνομα ΠΑΣΟΚ Αποχώρησε η ΔΗΜΑΡ από το Κίνημα Αλλαγής

Την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από το Κίνημα Αλλαγής αποφάσισε την Κυριακή η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, με ευρεία πλειοψηφία 37 υπέρ, 19 κατά και ένα «παρών», (65% υπέρ της αποχώρησης).

Στην απόφασή της, η ΚΕ της ΔΗΜΑΡ ασκεί σφοδρή επίθεση στο ΚΙΝΑΛ και τη Φώφη Γεννήματα. Κατηγορεί το ΚΙΝΑΛ και την ηγεσία του ότι «αποτυγχάνει στο εγχείρημα δημιουργίας ενός ισχυρού κεντροαριστερού προοδευτικού πόλου, και εκπέμπει σήματα μιας συντηρητικής στροφής».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Μακεδονικού, αναφέρει η ΔΗΜΑΡ, και τονίζει πως το ΚΙΝΑΛ «εξελίσσεται σ” ένα περίκλειστο κόμμα».

Η Κεντρική Επιτροπή κάνει λόγο για απαξιωτική αντιμετώπιση των στελεχών που αποχωρούν και τονίζει πως μετά την αποχώρηση του Ποταμιού και την απομάκρυνση της ΔΗΜΑΡ, το συνέδριο που ανακοινώθηκε δεν μπορεί παρά να είναι ένα συνέδριο «αναβάπτισης» του ΠΑΣΟΚ ως ενιαίου φορέα υπό τον τίτλο ΚΙΝΑΛ.

«Να ξαναγυρίσουμε στο όνομα ΠΑΣΟΚ, γιατί είναι η ιστορία μας και γιατί αυτό θέλει τώρα ο κόσμος που μας στηρίζει από το 1974!…». Αυτό προτείνουν στο μεταξύ ομόφωνα τα ηγετικά στελέχη του κόμματος στη Ρόδο, ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη