Σεξ στην πολυκατοικία!

paul371Και φτάνει η στιγμή που για τον χ, ψ λόγο δεν μπορείτε να βρεθείτε με το έτερον ήμισυ σπίτι σου ή σπίτι του. Κι εδώ είναι που κολλάει το «ή και κάπου αλλού». Λίγο το πάθος, λίγο το αλκοόλ, λίγο το γεγονός ότι αναγκαστικά δε θα καταφέρετε να κοιμηθείτε απόψε μαζί κι ό,τι ήθελε προκύψει, έχετε τρελαθεί. Κι οι δύο! Κι εκεί που είστε κάτω απ’ το σπίτι και δε θέλετε να πείτε ακόμα –έτσι άδοξα– «καληνύχτα», ξεκινάνε τα σενάρια στο μυαλό σου για το πού θα μπορούσε να κλείσει όμορφα αυτή η βραδιά.


Στο αυτοκίνητο; Πάλι; Δε λέει. Ωραία εμπειρία αλλά  μετά από κάποια φάση κουράζει λόγω διάφορων τεχνικών προβλημάτων. Να πάτε σπίτι, είπαμε, αδύνατον. Συγγενείς, φίλοι και λοιποί λόγοι σας κομπλάρουν. Κι εκεί είναι που κάνεις την ανατροπή. Την πολυκατοικία σου την ξέρεις απ’ έξω κι ανακατωτά, σωστά; Θυμάσαι εκείνα τα σημεία που τα έβλεπες κι έλεγες «Μα καλά, τόσοι χώροι ανεκμετάλλευτοι, γιατί;». Ε, ήρθε η ώρα να τους εκμεταλλευτείς και με το παραπάνω.

Καταρχάς, πάντα υπάρχει ένα υπόγειο. Δε μας νοιάζει αν είναι σκοτεινό, βρόμικο ή ό,τι άλλο, δεν πας για να ριζώσεις. Θες κάτι γρήγορο κι αποτελεσματικό και το μέρος αυτό φαντάζει ιδανικό. Ένα σεξ στα όρθια είναι πάντα εύκολο κι απολαυστικό σε όποιο χώρο και να ‘σαι. Σκοπός σου είναι να χορτάσεις λίγο ακόμα τον παρτενέρ σου και να κοιμηθείς με αυτό το υπέροχο χαμόγελο που σου προσφέρει ένας καλός οργασμός, άρα όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Για τους πιο τολμηρούς, και λίγο παραπάνω μερακλήδες, που δεν αρκούνται σε τόσο γρήγορες απολαύσεις, τα σκαλοπάτια είναι η λύση. Λογικά θα ξέρεις τους πιο πολυσύχναστους ορόφους και τις κινήσεις των γειτόνων σου. Επίλεξε, λοιπόν, αυτά που θα σε κάνουν να ανησυχείς λιγότερο για τους όποιους περισπασμούς κι αφέσου σε ακόμη μια συναρπαστική εμπειρία. Από πάνω, από κάτω, στα τέσσερα, όρθια δεν έχει κανένα όριο η οποιαδήποτε στάση θέλετε να δοκιμάσετε. Λίγη προσοχή μόνο στις αρθρώσεις, λόγω του σκληρού δαπέδου και στις άμεσες επαφές δέρματος με τις κρύες, επίσης, επιφάνειες -κι όλα θα πάνε καλά.

Τελευταίο φυσικά, άφησα το καλύτερο όλων. Το γνωστό «στο ασανσέρ που συναντιόμαστε» που λέει και το άσμα. Η απόλυτη φαντασίωση από ταινίες, βιβλία μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο πάνω στον πλανήτη Γη. Το ασανσέρ παίζει με το μυαλό σου κι εκεί είναι που απογειώνεται οποιαδήποτε προσπάθεια, ακόμα κι αν δεν στεφθεί με επιτυχία. Φιλιά, χάδια, προκαταρκτικά, ακόμα και σεξ να μη γίνει, θα είναι τέτοια η αναστάτωση κι η αίσθηση που θα σας προκαλέσει που θα σας μείνει αξέχαστη.

Φυσικά, ο μόνος λόγος που μπορεί να μη γίνει σεξ είναι να μην προλάβετε, γιατί το ασανσέρ το προτιμούν σχεδόν όλοι και δεν ξέρεις ποτέ ποιος θα το καλέσει πρώτος. Οπότε κι εδώ καλό θα ήταν τα ρούχα να παραμένουν όσο γίνεται στις θέσεις τους για να μη σας κρεμάσουν κουδούνια μετά.

Το τι χρειάζεσαι και τι πρέπει να προσέχεις σε τέτοια εγχειρήματα θα το καταλάβεις όταν θα το επιχειρήσεις για πρώτη φορά. Ενδεικτικά, θα αναφέρω ότι καλό θα ήταν να ‘χεις μαζί σου υγρά μανταλάκια, χαρτομάντιλα και φορτισμένο κινητό, γιατί θα χρειαστείτε σίγουρα λίγο φως και για το πριν, για να βλέπετε πού πάτε και τι σας περιμένει αλλά και μετά, για να σβήσετε όλα τα πιθανά ίχνη που ‘χετε αφήσει στην περιοχή. Πολύ σημαντικό, επίσης, είναι να μη γίνετε αντιληπτοί, άρα κοινόχρηστα φώτα, θόρυβοι, γέλια και σκουπίδια απαγορεύονται. Κυρίως αν σου άρεσε και θέλεις να το ξανακάνεις. Δε χρειάζεται να ανησυχήσεις κανέναν ή να τους κάνεις να αναρωτιούνται τι γίνεται το βράδυ όταν κοιμούνται.

Απ’ την άλλη, κι εδώ όπως και σε όλες τις σεξουαλικές –και μη– εμπειρίες που θέλεις να αποκτήσεις, χρειάζεσαι θέληση, φαντασία και πολλή μα πάρα πολλή όρεξη. Ευελπιστώ το πάθος κι η καύλα να ‘ναι αμοιβαία. Κι ίσως αυτή η βραδιά να γίνει η αφορμή για πολλές άλλες ακόμα που θα σε οδηγήσουν να εξερευνήσεις μονοπάτια που η απόλαυση είναι μονόδρομος.

Α, πολλά φιλάκια στη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας σου!

Συντάκτης: Λίνα Καράτση
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Σπάει καρδιές το μοιρολόι του Σιάτρα για τον Κατσίφα (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΡΑΝΙΩΝΑΣ: Το πλινθόκτιστο «στοιχειωμένο» χωριό της Ελλάδας! (Φώτο - Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς