ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Στις… επάλξεις η Αστραπή για το «διπλό» στην Πεντάβρυσο

«Άρτι αφιχθείσα» η Αστραπή Μεσοποταμίας από το νικηφόρο (0-2) πέρασμά της από το Δ.Α.Κ. Άργους Ορεστικού, χάριν του οποίου αποσπάστηκε έξι βαθμούς από τον Παναργειακό, θα εκδράμει το προσεχές Σάββατο στην Πεντάβρυσο, όπου θα αναζητήσει το «τρίποντο» που θα της δώσει τη δυνατότητα να συντηρήσει αυτό το +6 ή ακόμη και να το διευρύνει σε περίπτωση που οι «κοκκινόμαυροι» του Βαγγέλη Σιώμου…στραβοπατήσουν στην Κολοκυνθού με αντιπάλους τους «κυανόλευκους» του Κρόνου.
Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος
Με γνώμονα, λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» του Γιώργου Τομόπουλου να δημιουργήσουν συνθήκες ικανές να τους δώσουν περαιτέρω ώθηση στην προσπάθεια που καταβάλλουν να κατακτήσουν το φετινό τίτλο, θα αντιμετωπίσουν στην Πεντάβρυσο τους«κυανόλευκους» του Θόδωρου Ποντίκη, έχοντας διττό στόχο: πρώτον, να πετύχουν το απόλυτο των νικών σε ματς εκτός έδρας και, δεύτερον, να διατηρήσουν το αήττητό τους στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, που αν, παρεμπιπτόντως, τον πετύχουν, τότε, στη χειρότερη των περιπτώσεων θα συντηρήσουν, όπως προαναφέρθηκε, το +6 από τον Παναργειακό.
Από την άλλη, για τους «κυανόλευκους» της Πενταβρύσου, που από την 8η αγωνιστική και μετέπειτα έχουν προσθέσει στο ενεργητικό τους έναν μονάχα πόντο (2-2 στο Μανιάκοιμε την Α.Ε. Γραμμοχωρίων), το εν λόγω παιχνίδι, παρότι γνωρίζουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο, δηλώνουν πως θα τα… δώσουν όλα για βαθμό ή βαθμούς, στηριζόμενοι στη «γεμάτη» εμφάνισή τους το περασμένο Σάββατο στο Μαυροχώρι, ασχέτως αν αυτή δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα.
Τέλος, να θυμίσουμε, ότι στον α’ γύρο η Αστραπή είχε επικρατήσει στη Μεσοποταμία της Πενταβρύσου με σκορ 4-1.
Αναφορικά, τώρα, με την πρότασή μας για στοιχηματισμό, θα συστήσουμε το σημείο «2»και στο… καπάκι το «over».

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς