ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Στα… χαρακώματα Παναργειακός και Αστραπή, για τη μεταξύ τους «μάχη»

Το πιο ελκυστικό ματς της 16ης αγωνιστικής ημέρας, αναντίρρητα, είναι αυτό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (3 μ.μ.) στο Δ.Α.Κ. Άργους Ορεστικού, εκεί όπου ο δεύτερος στη βαθμολογία Παναργειακός και η πρωτοπόρος Αστραπή Μεσοποταμίας θα κληθούν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, σε μια- κατά τ’ άλλα- μεταξύ τους «μάχη», που το αποτέλεσμά της θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την τύχη τους στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Ρεπορτάζ: Δαμιανός  Δέλλιος
Στην εν λόγω, ωστόσο, «μητέρα των μαχών», γεγονός είναι, ότι οι «κοκκινόμαυροι»του Άργους Ορεστικού δεν έχουν περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» της Μεσοποταμίας βολεύονται και με το «Χ», ένεκα, φυσικά, της απόστασης των τριών βαθμών που τους χωρίζουν από τους σαββατιάτικους αντιπάλους τους.
Έτσι, βάσει της παραπάνω αναφοράς, ο προπονητής του Παναργειακού, Βαγγέλης Σιώμος, γνωρίζοντας το μέγεθος της εξαιρετικά δύσκολης αποστολής που έχει η ομάδα του απέναντι στην Αστραπή, που, συνάμα, είναι η μόνη αήττητη στη φετινή σεζόν, αυτό που περιμένει από τους παίκτες του, δεν είναι άλλο από το να υπερβούν τα όριά τους, ενώ, αλήθεια είναι, ότι το ίδιο συστήνει στους ποδοσφαιριστές του να κάνουν και ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» Γιώργος Τομόπουλος.
Τέλος, αξίζει να υπογραμμιστεί, ότι αν- παρεμπιπτόντως- ο Παναργειακός καταφέρει να κάνει «κτήμα» του τη νίκη, τότε, εκμεταλλευόμενος του ισόπαλου (1-1) του α’ γύρου στη Μεσοποταμία, θα τεθεί αυτός επικεφαλής στον πίνακα της βαθμολογίας.
Αναφορικά, τώρα, με την προσφιλή μας συνήθεια να προτείνουμε κάποιο σημείο για στοιχηματισμό, αυτό που θα συστήσουμε να κάνετε, είναι να λάβετε υπόψη σας τόσο το αποτέλεσμα του α’ γύρου όσο και αυτό που ο απλός λαός μας λέει «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Εμείς, πάντως, θα στοιχηματίσουμε υπέρ του «under».

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)