Survivor: Το μήνυμά της Κατερίνας Δαλάκα λίγο πριν μπει στο ριάλιτι

Survivor: Το μήνυμά της Κατερίνας Δαλάκα λίγο πριν μπει στο ÏÎ¹Î¬Î»Î¹Ï„Î¹Η Κατερίνα Δαλάκα έχει φύγει από την Ελλάδα με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μπει στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία!
Η Κατερίνα είπε: «Δεν σταμάτησα την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν παρατάω τον στίβο απλώς μένω λίγο πίσω σε όλο αυτό… Ήταν μία μεγάλη απόφαση για μένα και θα τη στηρίξω με πράξεις».

Και τόνισε σχετικά με την αμοιβή της: «Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο γιατί πέρα από τον αθλητισμό, έχουμε και μία ζωή, που πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για να την κάνουμε πιο άνετη, όσο γίνεται… Νομίζω ότι πήρα τη σωστή απόφαση… Δεν έχω κάνει deal να τρώω παραπάνω εγώ που μπαίνω τώρα»!

Λίγες ώρες πριν αποχωριστεί το κινητό της η Κατερίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, γράφοντας: «Τα λέμε σύντομα.. υγεία πάνω από όλα. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα ,την Αγάπη και την υποστήριξη που μου δείχνετε. Να κάνετε πάντα αυτό που νιώθετε..μόνο εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα .

Δείτε την φωτογραφία που πόσταρε!

Survivor: Το μήνυμά της Κατερίνας Δαλάκα λίγο πριν μπει στο ριάλιτι


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη