ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μεταμορφώνονται (του Ιωσήφ Νώτη)

Μεταμορφώνονται

Φτωχοποίησε η κυβέρνηση Συριζα (πριν λίγο καιρό Συριζανελ) ένα μεγάλο ποσοστό ελλήνων και, με επιδόματα φτώχειας, περιμένουν την ψήφο τους. Μνημόνια υπέγραψε, τους φόρους τους πήγε στον ουρανό, την ανεργία με προσλήψεις στο δημόσιο, τετράμηνα, εξάμηνα κ.λπ., λέει πως θα μειώσει και 4 χρόνια έκανε ότι μπορούσε για να μην ολοκληρωθεί καμία επένδυση, μη και προκύψουν πραγματικές θέσεις εργασίας. Μέχρι και νέα διόδια έβαλε και μας καταδίκασε σε λιτότητα την στιγμή που οι υπουργοί βόλεψαν όλους τους συγγενείς, κολλητές και κολλητούς τους. Διάλεξαν το σόι τους, το έκαναν κρατικοδίαιτο και ο κ. Τσίπρας διάλεξε και τους ευρωβουλευτές του, που όποιος, λογικός άνθρωπος, άκουσε το τι λέει μία από τις υποψήφιες, κατάλαβε αμέσως τι θα πει ιδεοληψία, παλαβομάρα και κακία.
Όσο για την εγκληματικότητα, όχι μόνο αυξήθηκε αλλά με νέο “προοδευτικό” νόμο (δεν έφτανε ο νόμος Παρασκευόπουλου) διάφορα εγκλήματα έγιναν πλημμελήματα. Και η λαθρομετανάστευση - με πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο - αυξάνεται όλο και περισσότερο. Οι μπαχαλάκιδες και οι “συλλογικότητες” συνεχίζουν το έργο τους και η χώρα μας έγινε, η χαρά κάθε παραβατικού και κάθε παλαβού.
Αυτή η κυβέρνηση έκανε και κάνει ότι μπορεί για εξαφανίσει κάθε αξία, κάθε αρχή που ξέραμε και σεβόμαστε. Συγχρόνως θέλουν να δείξουν ότι σοβαρεύονται και, από αυτούς που θα άλλαζαν την Ευρώπη, έγιναν αυτοί που συνεργάζονται μαζί της (γλύφουν) αλλά συγχρόνως θαυμάζουν και τα καθεστώτα πείνας της λατινοαμερικής. Από αντιμνημονιακοί έγιναν μνημονιακοί και θέλουν να μας πείσουν ότι από αριστεριστές, μεταμορφώνονται και σε σοσιαλοδημοκράτες. Η μόνη πραγματική μεταμόρφωση που έκαναν είναι, από αντικαθεστωτικοί έγιναν το χειρότερο καθεστώς, καθεστώς που θέλει να μείνει στην εξουσία, με νύχια και δόντια.
Από τις μεταμορφώσεις τους μόνο κακό πάθαμε, ζημιωμένη βγαίνει όλη η κοινωνία και η πατρίδα μας η ίδια.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς