Θανάσης Γιαννακόπουλος: Πέθανε ο σπουδαίος παράγοντας του Παναθηναϊκού

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο «τυφώνας», όπως τον αποκαλούσαν, μας αποχαιρετά λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αδελφού του Παύλου και σχεδόν ένα χρόνο μετά τον θάνατο του του τρίτου αδερφού, Κώστα Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο Υγεία από τις 16 Ιανουαρίου. Η οικογένειά του δεν επιθυμούσε τη δημοσιοποίηση του προβλήματος και της περιπέτειας που περνούσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, κάτι που έγινε σεβαστό απ’ όλους.
Τελικά άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου 2019.
Θανάσης Γιαννακόπουλος: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Υγεία
«Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει».
Θανάσης Γιαννακόπουλος: Η ζωή του ο Παναθηναϊκός
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν μέλος μιας οικογένειας που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «αυτοκρατορία» στο χώρο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει συνδεθεί άρρηκτα με μια άλλη οικογένεια, αυτή του μπασκετικού Παναθηναϊκού.
Επί των ημερών Θανάση και Παύλου Γιαννακόπουλου, ο Παναθηναϊκός σάρωσε τα πάντα με αποκορύφωμα τα έξι τρόπαια Ευρωλίγκας.
Ήταν Έλληνας βιομήχανος και πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε μπάσκετ, βόλεϊ και ερασιτέχνη.
Ήταν ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, της μεγαλύτερης φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα. Στο παρελθόν έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια σύμβουλος της ΕΠΟ.
Από το 1992 υπήρξε συνιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού μαζί με τον αδερφό του Παύλο αλλά το 2012 παρέδωσε την διοίκηση στον γιο του αδερφού του Παύλου, Δημήτρη. Ανέλαβε την προεδρία των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού από το 1999 έως το 2009.
Επίσης υπήρξε πρόεδρος του επαγγελματικού τμήματος βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού την περίοδο 2008-09.
Την περίοδο της πολυμετοχικότητας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε λόγο στις αποφάσεις, ενώ δεν έχανε – εκτός φυσικά από τους μπασκετικούς – ούτε ποδοσφαιρικό αγώνα του Παναθηναϊκού.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη