Παιδοκτόνοι που πάγωσαν την κοινή γνώμη

4 φορές που ο πατέρας προστάτης της οικογένειας έγινε δολοφόνος με θύμα το παιδί του
Όταν ο κανόνας ανατρέπεται, ο πατέρας από προστάτης και φύλακας – άγγελος της οικογενείας μετατρέπεται σε δολοφόνο και είναι αυτός που αντί να δώσει αγάπη, αφαιρεί τη ζωή των ίδιων του των παιδιών παγώνοντας την κοινή γνώμη.
Αυτό έγινε και την περασμένη Κυριακή, όταν έγινε γνωστό πως ένας 27χρονος πατέρας στο Χαλάνδρι σκότωσε τον 4 χρόνο γιο του με καραμπίνα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που η κοινωνία ερχόταν αντιμέτωπη με μια τέτοια τραγωδία όπου ο παραδοσιακός προστάτης της φαμίλιας γίνεται δήμιος και σκορπίζει τον θάνατο.
Τα περιστατικά πολλά και συγκλονιστικά… Ας δούμε όμως τις τέσσερις φορές που η κοινωνία «πάγωσε» με τις φρικιαστικές λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Η πρόσφατη τραγωδία της οδού Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι και τα ουρλιαχτά της μάνας
Ο νεαρός πατέρας, πήρε τη ζωή του 4χρονου γιου του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η οικογενειακή τραγωδία ήρθε στο φως όταν η μητέρα του παιδιού έφτασε στο σπίτι της οδού Τυμφρηστού, ανήσυχη που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει ούτε με τον 27χρονο πρώην σύντροφο της (το ζευγάρι βρισκόταν σε ...Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς