ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Σε κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή ομιλία του Υπ. Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη στη Μεσοποταμία (Φώτο)

Θεματική ομιλία, με αναφορά στον πρωτογενή τομέα πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κος Γιώργος Κασαπιδης χθές Σάββατο 20 Απριλίου, στην Μεσοποταμία Καστοριάς. 
Στην κατάμεστη αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης που τελικά αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που προσήλθε, με αποτέλεσμα πολλοί να μείνουν να τον ακούσουν και από έξω, ο κος Γιώργος Κασαπιδης αφού ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού του για τον πρωτογενή τομέα, έκανε αναφορά και προτάσεις για το θέμα της ανεργίας και τελείωσε την ομιλία του ανεβάζοντας τους τόνους, αναφερόμενος στην ανυπαρξία της σημερινής περιφερειακής αρχής σε όλους τους τομείς και την πλήρη ταύτιση της με την κεντρική κυβέρνηση δηλώνοντας με βεβαιότητα ότι θα είναι ο νικητής των περιφερειακών εκλογών από την πρώτη Κυριακή. 
Μετά το τέλος της ομιλίας του παρακάθισε σε κοινή σύσκεψη με τους Συλλόγους και το Τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής ενότητας Μεσοποταμίας, όπου άκουσε τα προβλήματα τους και δεσμεύτηκε για ένα σχεδιασμό ολιστικών λύσεων με άμεσο στόχο την ανάπτυξη της περιοχής.







Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη