ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Δεύτερη μέρα της Μαρίας Αντωνίου στο Τελ Αβίβ για ζητήματα του κλάδου της γουνοποιίας (Φώτο)


Οι σημερινές προγραμματισμένες συναντήσεις ήταν με τον Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων της Ομοσπονδίας Ισραηλινών Εμπορικών Επιμελητηρίων κ. Ze’ev Lavie, τον αναπληρωτή

Διευθυντή, Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, κ. Sharon Mermelstein και τον επικεφαλής του Ισραηλινο-Ελληνικού Εµπορικού Επιµελητηρίου, κ. Σάµπυ Μιωνή.

Υπενθυμίζεται ότι κι εχθές, μαζί με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας κ. Ιωάννη Μανάκα, τον Πρόεδρο Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Δημήτρη Κοσμίδη και τον Νομικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννη Καραβιδά, είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις στην ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ με τον Έλληνα Πρέσβη κ. Ηλία Ηλιάδη και εκπροσώπους της Ε.Ε. και της Ιταλικής Πρεσβείας στο Ισραήλ, με βασικό θέμα την “αντιμετώπιση των συνεχόμενων κινημάτων  κατά της Γούνας προς την κυβέρνηση του Ισραήλ, ούτως ώστε να απαγορευτεί η χρήση και το εμπόριο της Γούνας στο Ισραήλ και οι επιπτώσεις μιας ενδεχόμενης απαγόρευσης στις εμπορικές σχέσεις μεταξύ Ευρώπης και Ισραήλ”.

Είμαστε διαρκώς κοντά στους φορείς, προσπαθώντας να δώσουμε λύσεις σε θέματα που τους απασχολούν και να στηρίξουμε έναν εξωστρεφή κλάδο, ο οποίος έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική και την εθνική μας οικονομία, το σχόλιο της κας. Μαρίας Αντωνίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.





Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)