ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γραφείου του υπ.Δημάρχου Γιώργου Πετκανά (Ομιλία -Βίντεο)

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου 2019, τα εγκαίνια του γραφείου του συνδυασμού "Συμμαχία Ευθύνης" του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Πετκανά.

Διαβάστε την ομιλία του Γιώργου Πετκανά 

Φίλες & Φίλοι,
Σας ευχαριστώ που είστε εδώ σήμερα, η παρουσία σας είναι τιμή για εμάς και μία, δυνατή ώθηση για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε αυτόν τον δύσκολο - αλλά ελπιδοφόρο για το μέλλον του τόπου μας - προεκλογικό αγώνα.
Σήμερα εγκαινιάζουμε το προεκλογικό γραφείο του συνδυασμού μας «Συμμαχία Ευθύνης». Θέλω να πω και να τονίσω ότι: ο συνδυασμός μας σηματοδοτεί το νέο σε αυτές τις εκλογές και πρόκειται για πραγματικά ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Το νέο - και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό - γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους ικανούς, από νέες και νέους ηλικιακά αλλά και από νέες και νέους σε επίπεδο ιδεών. Από ανθρώπους πρόθυμους για πραγματική προσφορά. Από συνδημότισσες και συνδημότες μας, που δεν υπήρξαν αντιδήμαρχοι ή μέλη της δημοτικής αρχής που ολοκληρώνει την απρόσωπη θητεία της, από ανθρώπους που εντάχθηκαν στον συλλογικό αγώνα χωρίς καμία ιδιοτέλεια, δίχως καθοδήγηση, σπρώξιμο και συναλλαγές.
Εντάχθηκαν και αγωνίζονται για το συνολικό καλό και μόνο γι’ αυτό.
Γι’ αυτό είναι εδώ σήμερα και θα συνεχίσουν να είναι δίπλα στις συνδημότισσες και  συνδημότες τους, δίπλα σας και μετά τις εκλογές.
Και αυτό μπορεί να γίνει γιατί ο συνδυασμός μας είναι πραγματικά ανεξάρτητος.

Φίλες και φίλοι,
Δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό την επόμενη μέρα, σε κανένα πολιτικό γραφείο, σε κανένα κόμμα, σε κανέναν επιχειρηματία, σε κανέναν χρηματοδότη.
Συμμετέχουμε σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα για να μας δώσετε τη δύναμη να προσφέρουμε στον λαό, στον απλό δημότη, σε όλους όσους έχουν πραγματική ανάγκη, στο σύνολο της κοινωνίας μας. Ο συνδυασμός «Συμμαχία Ευθύνης» υπάρχει για να δώσει τέλος σε πολιτικές και νοοτροπίες του χθες. Υπάρχει για να βγάλει τον τόπο από το τέλμα, υπάρχει για να δώσει τέλος στις υπόγειες συναλλαγές - και τολμώ, σήμερα από εδώ, την ημέρα αγιασμού του εκλογικού κέντρου μας, να πω δημόσια:
Ο συνδυασμός μας υπάρχει για να δώσει τέλος στο πολιτικό και επιχειρηματικό κατεστημένο που θέλει να διαφεντεύει τις τύχες μας, για δικό του - τονίζω - για δικό του όφελος.
Ο νέος δήμος Καστοριάς που θα χτίσουμε - θα οικοδομηθεί με νέα υλικά, νέες σύγχρονες ιδέες. Οι καινοτομίες, η τόλμη και η ευθύνη, θα πρωταγωνιστούν. Στο προσκήνιο θα είναι οι συνδημότισσες και οι συνδημότες μας.

Φίλες και φίλοι,
Ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστείτε εσείς και όχι αυτοί που οδήγησαν τον τόπο μας εδώ που βρίσκεται και συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο θέλοντας να επιβάλουν και δήμαρχο, ελεγχόμενο, δικό τους.
Είμαστε όλοι σήμερα εδώ - και από εδώ - από το μικρό, ναι μικρό και φτωχικό εκλογικό μας κέντρο - από εδώ ξεκινάει ο μεγάλος αγώνας για να τα αλλάξουμε όλα, ξεκινάει ο αγώνας της ευθύνης, ξεκινάει η μάχη ενάντια στους εκπροσώπους του χθες, εναντίον της στασιμότητας και της ηττοπάθειας. Ξεκινάει ο αγώνας για τη «Συμμαχία» όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου μας, ο αγώνας για το χτίσιμο του νέου δήμου Καστοριάς, του νέου, σύγχρονου, καινοτόμου και ανοικτού στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο δήμου Καστοριάς.
Από εδώ σήμερα, μετά από τον αγιασμό μας, σας καλώ σε συνεχή και αδιάκοπο αγώνα υπέρ του συνολικού καλού, ο αγώνας μας είναι ο αγώνας της εργαζόμενης και του εργαζόμενου συνδημότη μας, υπέρ των νέων μας - που εάν δεν έφυγαν ήδη δεν βρίσκουν λόγους να μείνουν - υπέρ των μεγαλύτερων που κουράστηκαν περιμένοντας να δουν κάτι να αλλάζει,
ο αγώνας μας, φίλες και φίλοι, είναι ο αγώνας ο καλός, ο αγώνας υπέρ των πολλών και όχι των λίγων.

Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Ο δήμος Καστοριάς πρέπει να πάει μπροστά, με τη δική σας ενεργή συμμετοχή και τη βοήθεια του Θεού, θα κερδίσουμε. Σας ζητώ να πείτε παντού την αλήθεια, να μιλήσετε με φίλες, φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και να ζητήσετε να εναντιωθούν στο κατεστημένο και να ενταχθούν στον καλό αγώνα μας, τον αγώνα των πολλών, για προκοπή και πρόοδο όλης της κοινωνίας μας.

Ευχαριστώ όλες και όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και σας ευχαριστώ για την ομαδικότητα και τον αγώνα σας, ευχαριστώ τα μέλη του γραφείου μας, που είναι κοντά μου από την πρώτη ημέρα και σας ευχαριστώ όλες και όλους, που μας τιμήσατε σήμερα με την παρουσία σας.
Ο δήμος Καστοριάς πρέπει να πάει μπροστά, με τη συμμετοχή σας, τον αγώνα σας και τη βοήθεια του Θεού, ο καλός αγώνας έχει αρχίσει, συνεχίζεται μέχρι τη νίκη του συνόλου, όλων των δημοτών, όλων όσων αγαπούν αυτόν τον ευλογημένο τόπο και δεν βάζουν τίποτα πάνω από αυτόν.
Ευχαριστώ - να ’στε όλες και όλοι πάντα καλά!

Βίντεο με απόσπασμα από τα εγκαίνια 



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς