ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Δυο ακόμη νέοι Υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι στο συνδυασμό "Συμμαχία Ευθύνης" του Γιώργου Πετκανά (Φώτο)

Δυο ακόμη νέοι Υποψήφιοι Δημοτικοί  Σύμβουλοι ανακοινώθηκαν σήμερα στο συνδυασμό "Συμμαχία Ευθύνης" του Γιώργου Πετκανά.

Δείτε φωτογραφίες και βιογραφικά 



Βαγγέλης Τσούπας

Είμαι κτηνοτρόφος και ζω στην Κορομηλιά με την οικογένεια μου για την οποία αγωνίζομαι καθημερινά με μόχθο. Γνωρίζω τις δυσκολίες στον πρωτογενή τομέα και διαπιστώνω πως μέχρι σήμερα δεν στάθηκε κανείς δίπλα μας, όσο θα έπρεπε ή θα μπορούσε.
Ο δρόμος προς την αναγέννηση και την πρόοδο της περιοχής μας χρειάζεται έναν δήμο σύγχρονο, με πρόγραμμα και ανθρώπους ικανούς να φέρουν νέες ιδέες, προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να μας ενημερώνουν για θέματα που μας αφορούν και μπορούμε να ενταχθούμε ως κλάδος.
Ο Γιώργος Πετκανάς είναι ένας υποψήφιος δήμαρχος με γνώση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διαθέτει το σχέδιο και έχουμε κοινό όνειρο,  ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Ζητώ την στήριξη όλων σας.
Με τιμή
Βαγγέλης Τσούπας



Αναστάσιος Θεμελής





Γεννήθηκα στην Καστοριά το έτος 1985 και είμαι μόνιμος κάτοικος Κορησού. Τέλειωσα το 1ο Ενιαίο Λύκειο Καστοριάς. Αποφοίτησα από ΤΕΕ μαθητείας ΟΑΕΔ Τομέα «Υποστήριξης συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών δικτύων & πολυμέσων». Ολοκλήρωσα την άσκηση της σχολής μου στην Κωνσταντινίδειο Βιβλιοθήκη Κορησού. Εργάστηκα ως δημοτικός υπάλληλος στο γραφείο αλλοδαπών του Δήμου Αγίων Αναργύρων ενώ μετέπειτα διετέλεσα Γραμματέας Δημάρχου στον ίδιο Δήμο. Κατόπιν εργάσθηκα σε λογιστήριο της Καστοριάς. Διατελώ Γενικός Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορησού «Άγιος Διονύσιος».
Σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Καστοριάς Γιώργου Πετκανά διότι γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει σχέδιο και όραμα. Ο συνδυασμός «Συμμαχία Ευθύνης» είναι ένας συνδυασμός προσανατολισμένος σε καινοτομίες και εξωστρέφεια με στόχο την αλλαγή πορείας και ανάπτυξη του τόπου μας.
Με τιμή
Αναστάσιος Θεμελής



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)