ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Δύο νέοι υποψήφιοι από Καστοριά στο συνδυασμό «Ελπίδα», της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου (Φώτο - Βιογραφικά)


Νέοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Ελπίδα», της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου,
Ανακοίνωση υποψηφιότητας Στάθη Κακουλίδη
Ένας νέος επιστήμονας, που παλεύει σε έναν δύσκολο ιδιωτικό τομέα, στρατεύεται με τον συνδυασμό μας για να αναστραφεί η πτωτική πορεία της περιφερειακής μας οικονομίας και να σταματήσει η μεγάλη έξοδος νέων ανθρώπων στο εξωτερικό. Η σύγχρονη μάστιγα του brain drain μπορεί και πρέπει να σταματήσει, αν θέλουμε να έχει προοπτική ο τόπος μας. Ζώντας σε μια ευλογημένη περιοχή με δυνατότητες να παράγει ο Στάθης Κακουλίδης έχει χαρτογραφήσει τις προϋποθέσεις ανάπτυξης της Καστοριάς. Για αυτές θα παλέψει και αυτές σηματοδοτεί με την υποψηφιότητα του
καλώς ήρθες στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Στάθη!
Βιογραφικό.
Είμαι γεννημένος το 1987 και κατάγομαι από την Μεσοποταμία Καστοριάς.
Σπούδασα στο ΑΠΘ, στο Μαθηματικό τμήμα.
Εργάζομαι στην ιδιωτική εκπαίδευση ως καθηγητής μαθηματικών.
Διετέλεσα μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.
Υπήρξα χοροδιδάσκαλος και πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Μεσοποταμίας.
Είμαι νυν μέλος του ΔΣ του παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Καστοριάς.
Είμαι παντρεμένος με την Σταμούλη Δήμητρα και έχουμε μια κόρη.
Συμμετέχω στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές στο συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» με επικεφαλή τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου.
Συμμαχώ με τη Γεωργία, γιατί μπορεί να αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση ουσιαστικών έργων υποδομής και δράσεων που θα δημιουργούν υποδομές ανάπτυξης οδηγώντας σε θέσεις εργασίας αναστέλλοντας τη μαζική εκροή αξιόμαχων νέων στελεχών (brain drain ).
Η γεωργία και η κτηνοτροφία πρέπει να θωρακιστούν για να προκύψουν προϊόντα ταυτότητας. Η μεταποίηση θα πρέπει να αξιοποιήσει την εμπειρία της γούνας. Τα δάση μας και τα νερά μας, τα μνημεία του τόπου μας φυσικά, θρησκευτικά και ιστορικά να βρουν τη θέση που τους αξίζει σε ένα ολοκληρωμένο πολυπαραγοντικό αναπτυξιακό σχέδιο επανεκκίνησης της περιοχής μας.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη  Παμπουκίδη
Ένας άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης που την υπηρέτησε ως Δημοτικός Σύμβουλος για δώδεκα και πλέον χρόνια με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης είναι ο Βασίλης Παμπουκίδης. Ανήσυχος, δημιουργικός και δυναμικός άνθρωπος συνδύασε το λειτούργημα του εκπαιδευτικού με σημαντική κοινωνική δράση σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους.
Αυτή την εμπειρία, το δυναμισμό και τη διάθεση προσφοράς φέρνει στον συνδυασμό μας ο Βασίλης Παμπουκίδης.
Καλώς ήρθες στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Βασίλη!
Βιογραφικό.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Άργος Ορεστικό. Είμαι παντρεμένος με την Βερόνικα Αποστόλου και έχουμε μία μικρή κόρη. Αποφοίτησα από το ΑΠΘ του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Υπηρέτησα ως Έφεδρος Αξιωματικός πεζικού και αυτή τη στιγμή κατέχω το βαθμό του Υπολοχαγού.
Δραστηριοποιήθηκα επιχειρηματικά στον κλάδο του τουρισμού και συγκεκριμένα στον τομέα της εστίασης σε Πλαταμώνα Πιερίας και Χαλκιδική με μεγάλη επιτυχία εως το 2012. Ταυτόχρονα το 2002 διορίστηκα ως εκπαιδευτικός , με τη διαδικασία του ΑΣΕΠ, στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση όπου υπηρετώ έως σήμερα. Διετέλεσα αντιπρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου ‘ Παναργειακός’ και μέλος του Δ.Σ Φιλαθλητικού , ενώ είμαι ενεργός αθλητής σε αγώνες δρόμου ασφάλτου.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκινά το 2007 στον Δήμο Άργους Ορεστικού όπου και εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος έως σήμερα.
Διετέλεσα :
  • 2007-2011 Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Άργους Ορεστικού και του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού. Μέλος της πολιτιστικής Άργους Ορεστικού και υπεύθυνος αθλητικού προγραμματισμού.
  • 2011-2014: Μέλος πολλών επιτροπών και Αντιπρόεδρος θεμάτων “ Ποιότητα Ζωής του δήμου”.
  • 2014-2019: Υπεύθυνος θεμάτων “Οικονομικής Επιτροπής Ελέγχου και διαχείρισης οικονομικών”.
Γιατί με την Γεωργία;
Γιατί ακριβώς είναι η ‘ Γεωργία’ , απλή, προσιτή, οικία και ταπεινή. Ένας άνθρωπος που μόλις συζητήσεις μαζί του έχεις την εντύπωση ότι τον γνωρίζεις χρόνια.
Γιατί η Γεωργία Ζεμπιλιάδου ξέρει που πρέπει να πάμε, πως να πάμε , τι να ζητήσουμε και κυρίως πως να πάρουμε τους αναπτυξιακούς πόρους που χρειάζεται τόσο επιτακτικά και απεγνωσμένα η περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.
Γιατί είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση , με τις κατάλληλες γνώσεις και κυρίως την θέληση και τη διάθεση , χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και “αναζητήσεις” να πάει τον τόπο μπροστά.
Γιατί δεν αντέχει άλλο ο τόπος μας να ‘ αιμορραγεί’ από νέο ανθρώπινο δυναμικό. Γιατί θα πρέπει να βρεθούν τα κονδύλια και η αναπτυξιακή στρατηγική ώστε αυτοί που έμειναν να δουλέψουν και για αυτούς που έφυγαν να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες να επιστρέψουν.
Γιατί ο πρωτογενής τομέας χρειάζεται οργάνωση και εξωστρέφεια και ξέρει πώς να το μεθοδεύσει και να το πετύχει.
Γιατί ξέρει πώς να εκμεταλλευτούμε τους φυσικούς πόρους και την φυσική ομορφιά και τα χρώματα της Δ. Μακεδονίας.
Γιατί πρέπει να κρατήσουμε τα κεκτημένα και να πετύχουμε περισσότερα.
Γιατί πρέπει επιτέλους να ανακτήσουμε την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια μας και να βγούμε από την ανασφάλεια και την εσωστρέφεια στην οποία έχουμε περιέλθει.
Είναι πολλά τα γιατί…. Το κυριότερο όμως είναι……. Γιατί μπορεί!!!

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια