Μια γροθιά στα Εθνικά ζητήματα! (της Αθηνάς Αντωνιάδου) (Βίντεο)


Άφωνοι έμειναν στο πάνελ όταν η Ποντιακής καταγωγής Υποψ. Ευρωβ. ΑΝΕΛ - Αντωνιάδου Αθηνά - σχολίασε τη στάση που κράτησαν στην Ευρωβουλή οι εκπρόσωποι της ΝΔ - ΚΙΝΑΛ - ΠΟΤΑΜΙ για το ζήτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο Open tv, η κα Αντωνιάδου, τόνισε πως είναι απαράδεκτο εντός της Χώρας να υπάρχουν φωνές σαν αυτές που ακούγονται τα τελευταία χρόνια και πως πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί γιατί κάποια ζητήματα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα. Είπε επίσης πως είναι απαράδεκτο να έρχεται στην Ευρωβουλή το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων και να απουσιάζουν τόσοι Ευρωβουλευτές. «Σε κάποια ζητήματα αμήν τι άλλο θα έπρεπε να είμαστε μια γροθιά», τόνισε κλείνοντας.

«…συνοχή και συναίνεση σε Εθνικά ζητήματα, όπως ακριβώς έπραξε και μεταλαμπάδευσε ο Εθνάρχης Καραμανλής και επεδίωκε σε κάθε ευκαιρία ο Ανδρέας Παπανδρέου, αυτό απαιτεί πλέον ο Ελληνισμός από εμάς τους νέους που μπαίνουμε στο στίβο της πολιτικής…», κατέληξε σε ανακοίνωσή της.





Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη