Σοκάρει μοντέλο από τη Βουλγαρία: Πόζαρε για τον serial killer της Κύπρου στο κρεβάτι του τρόμου (Βίντεο)


Το μοντέλο παγώνει μπροστά στην κάμερα του philenews μόλις μαθαίνει πως στο κρεβάτι που ξάπλωσε για το βίντεο κλιπ 
στραγγαλίστηκε η άτυχη Φιλιππινέζα και περιγράφει τον φερόμενο ως πιθανό serial killer της Κύπρου, ως άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με κατά συρροήν δολοφόνο.
Νεαρό μοντέλο με βουλγαρική καταγωγή γνώρισε τον serial killer της Κύπρου πριν από ένα μήνα και πόζαρε γι' αυτόν σε βίντεο κλιπ στο κρεβάτι του σπιτιού του, όπου, σύμφωνα με την ομολογία του στους ανακριτές, στραγγάλισε την ώρα της ερωτικής επαφής την Arian Palanas Rozano από τις Φιλιππίνες!

Η Θέα μίλησε στην κάμερα του philenews για το πώς γνώρισε τον N.M. μέσω facebook, τα ραντεβού τους και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο σπίτι του, όπου ο ίδιος ομολόγησε πως σκότωσε τις δύο νεαρές Φιλιππινέζες, ενώ έχασε τη ζωή του το 6χρονο αγγελούδι τής Μαίρης Ρόουζ.

Όπως αποκαλύπτει η Θέα, ο «Ορέστης» της μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις ... φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους.

Ο «Ορέστης» είχε προσφερθεί, μάλιστα, να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του και για τελευταία φορά της μίλησε μέσω μηνύματος λίγες ώρες πριν συλληφθεί.

Το μοντέλο παγώνει μπροστά στην κάμερα του philenews μόλις μαθαίνει πως στο κρεβάτι που ξάπλωσε για το βίντεο κλιπ στραγγαλίστηκε η άτυχη Φιλιππινέζα και περιγράφει τον φερόμενο ως πιθανό serial killer της Κύπρου, ως άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με κατά συρροήν δολοφόνο. "Πάρα πολύ ήσυχο άτομο, που μιλούσε πολύ καλά βουλγαρικά", λέει για τον «Ορέστη».

Στο παρακάτω βίντεο, όπου προβάλλονται πλάνα και από το βίντεο κλιπ που τράβηξε και σκηνοθέτησε ο «Ορέστης», δείτε όλα όσα αποκαλύπτει το μοντέλο που πόζαρε τελευταία γι' αυτόν.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)