Εικόνες-σοκ από την πτώση πεντάχρονης από τον 11ο όροφο ξενοδοχείου (Φώτο – Βίντεο)

«Θαύμα» χαρακτηρίζουν μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, την επιβίωση μιας πεντάχρονης που έπεσε από τον 11ο όροφο ξενοδοχείου στο τουριστικό θέρετρο Πατάγια.

Όπως μεταδίδεται η μικρή, φαίνεται να υπνοβατούσε και να κατάφερε να εξέλθει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου κοιμόταν με τον πατέρα της, σκαρφάλωσε στο περιτοίχισμα των διαδρόμων και έκανε «βουτιά» από ύψος 33,5 μέτρων.


Οι κινήσεις της 5χρονης καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που βρίσκεται εγκατεστημένο στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. Το κοριτσάκι βγαίνει από το δωμάτιο και κλείνει πόρτα. Προσπαθεί να ξαναμπεί στο δωμάτιο ενώ όταν αποτυγχάνει, χτυπά τις πόρτες άλλων δωματίων, από τις οποίες δεν βρίσκει ανταπόκριση. Στη συνέχεια, περπατά προς το περιτοίχισμα και ανεβαίνει στο προστατευτικό κάγκελο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail και το alphanews.live, το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση και έσπασε το πόδι της, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της είναι εκτός κινδύνου.  Ο πατέρας της 5χρονης δήλωσε στην εφημερίδα ότι την ώρα του περιστατικού κοιμόταν στο δωμάτιο και δεν αντιλήφθηκε ότι η μικρή έφυγε από το κρεβάτι της.Είπε μάλιστα στις τοπικές αρχές ότι δεν γνώριζε πως η κόρη του υπνοβατεί.
«Δεν ξέρω πόση ώρα έλειπε από το δωμάτιο. Με ενημέρωσαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου»
Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο ήταν αυτοί που προσέτρεξαν κοντά στην μικρή για τις πρώτες βοήθειες, καθώς άκουσαν τον δυνατό θόρυβο που προκάλεσε η πτώση της.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς