ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Συνέντευξη του υπ.δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Μιχαηλίδη στο tragikogreece

Συνεργάτης του tragikogreece, βρέθηκε σήμερα με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβολο του συνδυασμού "τελευταία ευκαιρία" του Αλέξανδρου Ταμήλια, Μιχάλη Μιχαλίδη και του έθεσε τρία ερωτήματα.

Ας δούμε τη μας απάντησε  

Πως βλέπεις το κλίμα των εκλογών;
Πιστεύω ότι το κλίμα των εκλογών είναι ακριβώς όπως έπρεπε να είναι όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις στην χώρα ,ήπιες και με μόνο στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων καθώς και τον τρόπο διαχειρίσεις και επιλύσεις αυτών. Γιατί τελικά η μόνη διαφορά μεταξύ των συνδυασμών είναι η διαφορετικότητα του τρόπου σκέψης- λειτουργίας και επίλυσης αυτών .

Τι θα ήθελες να αλλάξει στον Δήμο;

Πολλά είναι τα πράγματα που θα ήθελα να αλλάξουν και νομίζω ότι τα γνωρίζουν σχεδόν όλοι ,αλλά αυτό που κυρίως θα ήθελα να αλλάξει είναι η νοοτροπία όλων μας. Είναι μια δύσκολη προσπάθεια αλλά όχι ακατόρθωτη όταν εμείς που θα καλεστούμε να αναλάβουμε την διαχείριση του Δήμου θα δείχνουμε καθημερινά πρώτη το παρά-δείγμα και τον δρόμο που θα δείξει την αλλαγή αυτής, μια διαδικασία που πρέπει να συμμετέχουμε όλοι και να την χαρούμε στο τέλος όλοι.

Τι οραματίζεσαι για τον Δήμο;

Θέλω ο Δήμος καταρχάς να αποκτήσει ένα χαρακτήρα και μια ταυτότητα τέτοια που να είναι αντάξια της δυναμικής της και παράδειγμα προς μίμηση και θαυμασμού. Ένας Δήμος φιλικός προς τους ανθρώπους, ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, τα ζώα και το περιβάλλον ,ένας Δήμος που θα δώσει στους δημότες αλλά και τους επισκέπτες την ποιότητα και την αξία που τους αρμόζει .Ενώ άλλοι Δήμοι δημιουργούν για να δείξουν εμείς το έχουμε έτοιμο αλλά δυστυχώς και δεν το γνωρίζουμε αλλά και δεν προ-σπαθούμε συντεταγμένα ως Νομός να το αναδείξουμε . Έχουμε μια πόλη καρτ ποστάλ από μόνη της και την αφήνουμε να σκονίζεται και φθείρεται μεταφορικά και κυριολεκτικά το ίδιο και η περιφέρεια αυτής .Τελειώνοντας θα ήθελα να τονίσω πως βασική προϋπόθεση για να επιτύχει ένα εγχείρημα είναι η κατάθεση ψυχής του καθενός και τις καθεμίας από εμάς κάτι που έμαθα από την πολυετή ενασχόληση μου με τους συλλόγους και η απόλυτη και καθαρή προσήλωση στον στόχο που έχουμε θέση .Καλή επιτυχία σε όλους, η ψήφος μας να είναι ψήφος που θα αναδείξει τις ικανότητες και τις αξίες και όχι την διασφάλιση φίλιας-συγγένειας ή μιας υποχρεώσεις.

Μιχάλη σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στον αγώνα σου!

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ