ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Νίκος Κάκκος προς Πετκανά: «Μην αφήνετε την πικρία να γίνει κακία, το έκανα εγώ και είναι πολύ άσχημο για όλους»


13 χρόνια ανελλιπώς συμμετέχω σε εκλογικές διαδικασίες, προσωπική μου άποψη είναι πως ήταν οι εκλογές με την μικρότερη πόλωση χωρίς λάσπη και κατηγορίες εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Στήριξη από επιφανείς επιχειρηματίες της γούνας ΝΑΙ, στήριξη από πρώην Νομάρχη και Δήμαρχο ΝΑΙ, στήριξη από Νομαρχιακές επιτροπές σε συγκεκριμένα πρόσωπα ΝΑΙ, όλα αυτά όμως είναι θεμιτά και απολύτως σεβαστά καθώς είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να στηρίξει όποιον θέλει. Η τετραετία θα δείξει εάν έκαναν σωστή επιλογή.

Οι εκλογές τελείωσαν και θα πρέπει να μείνεις στο δημοτικό συμβούλιο και να παλέψεις να συμφωνείς και να διαφωνείς για το μέλλον των παιδιών μας αφού σε ανησυχεί Γιώργο και όχι να παραιτηθείς! Και όλα αυτά στα λέει ένας άνθρωπος που συνεργάστηκε άψογα μαζί σου 3,5 χρόνια επί Μανώλη Χατζησυμεωνίδη. Καλή τύχη σε ότι και εάν κάνεις! «Μην αφήνετε την πικρία να γίνει κακία το έκανα εγώ και είναι πολύ άσχημο για όλους».

Πηγή: facebook



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)