ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Συγχαρητήρια από τη ΝΟΔΕ Καστοριάς

Ο ελληνικός λαός έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα, η Ελλάδα άλλαξε σελίδα! Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την πατρίδα μας. 

Συγχαρητήρια στον εκλεγέντα βουλευτή  κ. Ζήση Τζηκαλάγια, του ευχόμαστε καλή & παραγωγική θητεία, για το καλό της πατρίδας και της περιοχής μας που τόση ανάγκη το έχει. 

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους υποψηφίους βουλευτές κ. Μαρία Αντωνίου,  κ. Αγνή Κανδύλη και κ. Βασίλη Τσιφλικιώτη για τον πολιτισμένο και άδολο αγώνα πού έδωσαν. 

Οι συνεργάτες μου κι εγώ είμαστε περήφανοι που η φωνή της  Καστοριάς βρίσκεται σε αρμονία με τη φωνή όλης της Ελλάδας, η οποία ζήτησε πολιτική αλλαγή και έδωσε την ξεκάθαρη εντολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να την φέρει. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους  Καστοριανούς που προσήλθαν στις κάλπες και κυρίως εκείνους που για πρώτη φορά εμπιστεύθηκαν το κόμμα μας, μια εμπιστοσύνη που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιώσουν.

Ευχαριστώ όλους τους στενούς μου συνεργάτες, μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. και των τοπικών Οργανώσεων,  που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό γι’ αυτές τις εκλογές. 

Ευχαριστώ επίσης τους υποψήφιους βουλευτές και όλα τα στελέχη μας που εργάστηκαν κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά κυρίως τους εθελοντές μας, εκλογικούς αντιπροσώπους της Ν.Δ., που στελέχωσαν τα 139 εκλογικά τμήματα για να δώσουμε στην Νέα Δημοκρατία το υψηλότερο ποσοστό σε επίπεδο ελληνικής επικράτειας. 

Ο Πρόεδρος                                                                                                                                        ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς
Στέργιος Αδάμ      


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη