Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης: «Επαίσχυντη η συμφωνία των Πρεσπών»

Επαίσχυντη χαρακτήρισε την συμφωνία των Πρεσπών εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου .

Σε ερώτηση δημοσιογράφου της κρατικής τηλεόρασης ο βορειοελλαδίτης υφυπουργός έδειξε ποια είναι η οπτική της νέας πολιτικής ηγεσίας στο Μακεδονίας Θράκης και αναμένουμε  να δούμε αν η δήλωση του αντικατοπτρίζει και την επίσημη θέση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο κ. Καράογλου επεσήμανε ότι η Μακεδονία είναι σε αναβρασμό εξαιτίας της επαίσχυντης όπως την χαρακτήρισε συμφωνίας των Πρεσπών.

Η δήλωση πάντως κινείτε σε πλήρη αντίθεση με την μέχρι σήμερα επίσημη γραμμή της ελληνικής κυβέρνησης και έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με τα όσα προσπαθεί να παγιώσει ο διεθνής παράγοντας.

Αναμένεται με ενδιαφέρον να αποτυπωθεί αν ήταν μια προσωπική θέση ( δεν παύει όμως να την έκανε με την ιδιότητα του μέλους της κυβέρνησης) σε συνέχεια της προεκλογικής περιόδου ή αν όντως δούμε κάποια αλλαγή πολιτικής με πρωτοβουλίες ακύρωσης της συμφωνίας ή επαναδιαπραγμάτευσης.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)