Αυτό το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 60 εκατ. προβολές και ο λόγος είναι προφανής

Αυτό το βίντεο έχει καταγράψει περισσότερα από 60 εκ. views.... Περίμεναν το τρένο στο Παρίσι, και αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια τους, ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο ωραία βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στο Ίντερνετ, γι’ αυτό και έχει καταγράψει περισσότερα από 60 εκατομμύρια views. Η μουσική ενώνει τον κόσμο. Μπορεί να ενώσει χώρες, ιστορίες, παραδόσεις, κοινωνίες ακόμα και ανθρώπους εντελώς άγνωστους μεταξύ τους.
Σε μια στάση τρένου στο Παρίσι, ένας καλλιτέχνης του δρόμου άρχισε να παίζει, όταν συνέβη κάτι μοναδικό. Ένας άγνωστος, που πέρασε τυχαία από εκείνο το σημείο, ήξερε τις νότες της μελωδίας που έπαιζε, και πλησίασε τον καλλιτέχνη.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε και αυτός να παίζει μαζί του. Ο ένας είχε τις υψηλές νότες, ο άλλος τις χαμηλές, και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να δημιουργήσουν μια υπέροχη μελωδία που εντυπωσίασε όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί και περίμεναν στη στάση…
Κάποιοι επιμένουν ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν ήταν και εντελώς αυθόρμητο, κάποιοι μάλιστα επιμένουν ότι ήταν κάτι παραπάνω από «συντονισμένο». Ακόμη και αληθινό, πάντως, να μην είναι, σίγουρα περνάει στον κόσμο το μήνυμα ότι η μουσική μπορεί, και πρέπει, να ενώνει…
https://www.newsit.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τεστ εγκυμοσύνης με ζάχαρη, κάντε το τεστ μόνες σας

Φιλική συνάντηση του Βουλευτή Κοζάνης Γ.Αμανατίδη στο Δάσος Μεσοποταμίας (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Λειτουργεί κανονικά το αναψυκτήριο στο δάσος Μεσοποταμίας (Φώτο)

Ξεκινούν από 1η Ιουνίου η Εμποροπανύγηρεις

Συναγερμός από ΠΟΥ : Ο Covid-19 διαταράσσει τους εμβολιασμούς και θέτει σε κίνδυνο 80 εκατ. βρέφη

Ποιοί και πως θα εισπράξουν 800, 534 και 400 ευρώ - Αναλυτικός οδηγός για εργαζόμενους και ανέργους