Πάει... το "έχασε" ο Ιβάν! Σκάνε "βόμβες" στον ΠΑΟΚ - Αυτούς "τελειώνει" - Αδιανόητη εντολή

Πάει... το "έχασε" ο Ιβάν! Σκάνε "βόμβες" στον ΠΑΟΚ - Αυτούς "τελειώνει" - Αδιανόητη εντολή Έρχεται "τσουνάμι", "τρέμουν" top ονόματα. Θα τρελαθούν οι οπαδοί!
Παρά τον αποκλεισμό από το Champions League, στον Ιβάν Σαββίδη αρέσει ο τρόπος που "χτίζεται" ο νέος ΠΑΟΚ, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να φέρεται έτοιμος να βάλει το χέρι στην τσέπη ώστε να ενισχύσει την ομάδα και να αυξήσει τις πιθανότητες για διάκριση στο Europa League.
Όπως έγινε γνωστό, ο Σαββίδης έχει ήδη δώσει το "οκ" για την πραγματοποίηση τριών μεταγραφών από το "πάνω ράφι" στον Δικέφαλο του Βορρά.
Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να κινηθούν για παίκτες πρώτης γραμμής, με τις προσθήκες στις θέσεις του αριστερού μπακ, του κεντρικού χαφ και του σέντερ φορ. Με την υποσημείωση ότι θα πρόκειται για άσους ικανούς να κάνουν τη διαφορά και να… χτυπήσουν την πόρτα της ενδεκάδας, σε αντίθεση με τον αρχικό σχεδιασμό, ο οποίος προέβλεπε συμπληρωματικές κινήσεις.
Στη θέση του αριστερού μπακ, ο ΠΑΟΚ θέλει έναν παίκτη, αφού ο Βιεϊρίνια παραμένει στα "πιτς", με τον Γιαννούλη να είναι η μοναδική διαθέσιμη επιλογή του Φερέιρα. Παράλληλα, ο Δικέφαλος στοχεύει και σε "ενδεκαδάτο" χαφ, που θα αυξήσει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό στον άξονα, μιας και οι Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ μετρούν αντίστροφα για την επάνοδό τους.
Παρ’ όλα αυτά, η θέση όπου μια ποιοτική προσθήκη μοιάζει επιβεβλημένη είναι αυτή του επιθετικού. Ειδικά από τη στιγμή που ο Φερέιρα αρέσκεται στο 4-4-2 και ο Σφιντέρσκι κάθε άλλο παρά εντυπωσιάζει με την παρουσία του, οι πρωταθλητές χρειάζονται έναν σέντερ φορ πρώτης γραμμής δίπλα στον Άκπομ.
Οι εν λόγω κινήσεις έχουν ήδη δρομολογηθεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου "καίγονται" να τις ολοκληρώσουν άμεσα. Αντιθέτως, οι ανακοινώσεις αναμένονται μετά τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στα οποία οι Θεσσαλονικείς είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη