Άσχημα νέα για ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό – Απόφαση-βόμβα από Σαββίδη!


Τεράστια είναι η αποτυχία για τον ΠΑΟΚ, καθώς στα τέλη Αυγούστου έμεινε εκτός Ευρώπης με αποκλεισμό από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (!), ενώ ο στόχος διοίκησης, τεχνικού τιμ και παικτών μετά το τέλος της περσινής εκπληκτικής σεζόν ήταν η είσοδος στους ομίλους του Champions League.


Η αποτυχία είναι τεράστια για το αγωνιστικό κομμάτι και σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις άμεσα, ωστόσο ο αποκλεισμός τινάζει στον αέρα τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν και βάζει πλέον τον Ιβάν Σαββίδη σε τρομερούς μπελάδες.


Στον Δικέφαλο μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ ήθελαν όσο τίποτα την πρόκριση στους ομίλους του Europa League για να σώσουν το ευρωπαϊκό τους πρεστίζ, αλλά και για να ισορροπήσουν την κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι, καθώς υπάρχει πρόβλημα με το Financial Fair Play λόγω των σχέσης εσόδων – εξόδων.

Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες όταν βρέθηκε στην Κέρκυρα καλεσμένος στον τοπικό σύνδεσμο των φίλων του ΠΑΟΚ, τους ενημέρωσε πως η κατάσταση είναι… ζόρικη και ότι δεν μπορούν να φορτσάρουν μεταγραφικά, καθώς τα «χέρια τους είναι δεμένα» από την UEFA.


Οι Θεσσαλονικείς περίμεναν την πρόκριση κόντρα στη Σλόβαν για να βάλουν κάποια σημαντικά έσοδα στα ταμεία τους και έτσι να ισοσκελίσουν τον ισολογισμό της ΠΑΕ και να μπορούν να ρίξουν στη συνέχεια χρήμα στην αγορά για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις. Θυμίζουμε άλλωστε, πως παρότι βρισκόμαστε στις 29 Αυγούστου, στον Δικέφαλο περίμεναν την είσοδό τους στο Europa League για να τρέξουν τρεις μεταγραφές, του φορ, του αριστερού μπακ και του κεντρικού χαφ.

Πλέον, όλα είναι… στον αέρα, καθώς είτε θα πρέπει να παραβιάσουν το FFP, που θα τους επιφέρει βαρύ χρηματικό πρόστιμο είτε θα πρέπει να κινηθούν για την απόκτηση παικτών με λιγότερα χρήματα.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη