ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Πρώτο επίσημο ματς για την Αστραπή Μεσ/μίας την Κυριακή κόντρα στον Αγρ. Αστέρα


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ Η “ΑΣΤΡΑΠΗ” ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ



ΜΕΓΑΛΕΣ στιγμές αναμένεται να ζήσει την προσεχή Κυριακή το γήπεδο της Μεσοποταμίας, αφού η ομάδα της “Αστραπής” επιστρέφει μετά από επτά χρόνια απουσίας στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ήταν την Κυριακή 20 Μαΐου 2012, όταν οι “κιτρινόμαυροι” είχαν δώσει τον τελευταίο αγώνα σε πρωτάθλημα Εθνικής κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας τότε τον ΑΟ Κάστωρ, ματς το οποίο είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1.

     Η ομάδα της Αστραπής όπως παρατάχθηκε στο χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΣ Φλώρινας

Έκτοτε, χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια για να μπορέσει η ομάδα της Αστραπής να πανηγυρίσει τον 8ο τίτλο της και να εξασφαλίσει την άνοδο και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Η σημαντική αυτή στιγμή για τους “κιτρινόμαυρους” έφτασε, μιας και την προσεχή Κυριακή είναι η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, και  στο στρατόπεδο του συλλόγου φιλοδοξούν να ξεκινήσουν με το… δεξί στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον ιστορικό και έμπειρο στην κατηγορία  Αγρ. Αστέρα, σε ένα ματς που αναμένεται οι φίλαθλοι της ευρύτερης περιοχής να δώσουν βροντερό παρών στηρίζοντας την προσπάθεια της μοναδικής εκπροσώπου του νομού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 sentranews.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη