Στην Ινδία βρήκαν αυτόν τον τρόπο για να μην αντιγράφουν οι μαθητές (Φώτο)

Το κολέγιο «Bhagat» στη νοτιοδυτική Ινδία έγινε viral εδώ και δύο ημέρες όταν διέρρευσαν φωτογραφίες από αυτή την ασυνήθιστη πρακτική

Όλοι έχουμε περάσει από τα θρανία πριν από χρόνια, ξέρουμε πως το να αντιγράψει κάποιος από τον συμμαθητή του στη διάρκεια διαγωνίσματος είναι κάτι το σύνηθες. Στην Ινδία, ωστόσο, καθηγητές βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο -αν μη τι άλλο- τρόπο για να αποτρέπουν τα παιδιά από το να αντιγράφουν.
Το κολέγιο «Bhagat» στη νοτιοδυτική Ινδία έγινε viral εδώ και δύο ημέρες όταν διέρρευσαν φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται μαθητές να φορούν κούτες στο κεφάλι στη διάρκεια διαγωνίσματος, ώστε να μην αντιγράφουν.
Το περιστατικό σχολίασε ο υπουργός Παιδείας της περιφέρειας στην οποία ανήκει το κολέγιο, γράφοντας στο Twitter ότι είναι εντελώς απαράδεκτο και πως «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να φέρεται σε κανέναν και πόσω μάλλον σε μαθητές σαν σε ζώα».
This is totally unacceptable. Nobody has any right to treat anybody more so students like animals. This pervertion will be dealt with aptly.
https:// u/status/1185166838772068353 
TNIE Karnataka @XpressBengaluru
#Karnataka
At a private college in Haveri , college management made students to wear corrugated box to stop them from copying during exams. DDPI has issued notice to the college @NewIndianXpress @Amitsen_TNIE @nimmasuresh
Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter
448 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Τις φωτογραφίες, που προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και ανάγκασαν το σχολείο να απολογηθεί δημόσια, δημοσίευσε στο Facebook υπάλληλος του κολεγίου.


Όπως μεταδίδει το CNN, το συγκεκριμένο σχολείο αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα αντιγραφής στα διαγωνίσματα το περασμένο έτος, με αποτέλεσμα με την έναρξη του νέου έτους να προχωρήσει σε τέτοιου είδους «πειράματα» ώστε να περιορίσει το πρόβλημα


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)