Πως να πλύνεις τα ρούχα σου αν ξεμείνεις από απορρυπαντικό με ένα προϊόν που υπάρχει ήδη στο μπάνιο σου


Απορρυπαντικό για πλύσιμο των ρούχων – Χρήσιμες πληροφορίες: Πολλές φορές οι νοικοκυρές ξεμένουν από απορρυπαντικό. Το ίδιο έχει τύχει και για κάποιον που ταξιδεύει και δεν έχει πως να πλύνει το ρούχο του. Μπορεί να μην πηγαίνει καν στο μυαλό σου, αλλά το σαμπουάν είναι εκείνο που μπορεί να σε σώσει.
Ξόδεψε λίγο από το σαμπουάν σου για να πλύνεις τα ρούχα σου, όταν το έχεις ανάγκη. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις το ακριβό και καλό σαμπουάν σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις, αυτά τα μικρά μπουκαλάκια που δίνονται στα ξενοδοχεία. Αυτά φτάνουν και περισσεύουν.
Τα συγκεκριμένα σαμπουανάκια είναι τέλεια. Αυτό, διότι συνήθως είναι πιο ήπια από τα άλλα. Από εκεί και πέρα, τα baby shampoo και άλλα απαλά, sulfate-free σαμπουάν είναι ιδανικά.
Πως να πλύνεις τα ρούχα σου αν ξεμείνεις από απορρυπαντικό με ένα προϊόν που υπάρχει ήδη στο μπάνιο σου - Εικόνα 1
Απορρυπαντικό για πλύσιμο των ρούχων – Χρήσιμες πληροφορίες: Τι να κάνεις
– Γέμισε μια μικρή λεκάνη με χλιαρό νερό. – Πρόσθεσε το ήπιο σαμπουάν για να βάλεις στα ρούχα που θέλεις να πλύνεις. – Άσε τα ρούχα για 1 με 2 λεπτά στο νερό, με τη σαπουνάδα. – Αφαίρεσέ τα ρούχα. – Άδειασε το νερό από τη λεκάνη, που είχες τα ρούχα. – Ξαναγέμισε τη λεκάνη με φρέσκο νερό. – Ξέπλυνε τα ρούχα, ώστε να καθαριστούν εντελώς από τις σαπουνάδες για 5 με 10 λεπτά. – Στύψε τα ρούχα. – Άπλωσε τα ρούχα για να στεγνώσουν.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη