Συνέντευξη Χατζημαρκάκη - Κασαπίδη για τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό και το Ταμείο για τη δίκαιη μετάβαση

kasapidis_xatzimarΤο σχέδιο της ΕΕ προβλέπει περίπου 260 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για την επίτευξη των στόχων για τη μείωση των εκπομπών στην Ε.Ε. έως το 2030
Συζήτηση-συνέντευξη τύπου για την Ευρωπαϊκή «Πράσινη Συμφωνία» (Green Deal) και την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και για σύγχρονες καθαρές ενεργειακές τεχνολογίες διοργανώνουν την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο πρώην ευρωβουλευτής και πλέον Γενικός Γραμματέας της HYDROGEN EUROPE Γιώργος Χατζημαρκάκης.


Η σχετική συζήτηση σε όλη την Ευρώπη έχει φουντώσει με με αφορμή την παρουσίαση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή


στην Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο της αρχικής πρότασής της για τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό και το Ταμείο για τη δίκαιη μετάβαση.

Σημειωτέον ότι το σχέδιο της ΕΕ προβλέπει περίπου 260 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για την επίτευξη των στόχων για τη μείωση των εκπομπών στην Ε.Ε. έως το 2030. Κατά την παρουσίαση του σχεδίου στο Στρασβούργο έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας ως περιοχή που θα μπορούσε να επωφεληθεί τα μέγιστα από τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία.


Η συνέντευξη τύπου των κυρίων Κασαπίδη και Χατζημαρκάκη θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο, ΤΙΤΑΝΙΑ στις11 το πρωί της Παρασκευής και θα μεταδοθεί ζωντανά ΕΔΩ


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)