Επίδομα παιδιού: Μπαίνει μπλόκο στις κατασχέσεις

Επίδομα παιδιού: Μπαίνει μπλόκο στις κατασχέσεις
Έρχεται κατάθεση τροπολογίας εντός των προσεχών ημερών ώστε το επίδομα παιδιού να καταστεί ακατάσχετο σύμφωνα με δηλώσεις της υπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.



Παράλληλα, όπως σας ενημέρωσε προ ημερών το Dikaiologitika News, ο ΟΠΕΚΑ αναμένεται να προχωρήσει σε εμβόλιμη πληρωμή για το επίδομα παιδιού Α21, η οποία θα αφορά όσους έχουν υποβάλλει αίτηση από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου έως 15 Ιανουαρίου του 2020.

Στις 28 Ιανουαρίου θα πληρωθεί το επίδομα παιδιού Α21 και όσοι δικαιούχοι που έχουν υποβάλλει αίτηση από τις 20 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2020.

Η πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού, είναι και φέτος προσβάσιμη όπως και πέρυσι μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr) και της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr). Η είσοδος γίνεται με χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.

Η πρώτη διμηνιαία δόση του 2020 (για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο) θα καταβληθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει νέα αίτηση για το επίδομα παιδιού 2020 μέχρι τέλη Φεβρουαρίου.

Τέλος, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί εντός των επόμενων ημερών όλα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, συνεπώς και το επίδομα παιδιού θα πληρώνεται τελευταία εργάσιμη του μήνα.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς