Eπίσκεψη του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην Καστοριά (Φώτο)

Με μεγάλη χαρά ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γεώργιο Στρατάκο , ο οποίος ήρθε για να γνωρίσει από κοντά την δράση που υλοποιείται από τον Συνεταιρισμό Καστοριάς στα πλαίσια του Προγράμματος 10.2.1  Γενετικοί Πόροι στην Κτηνοτροφία « Ελληνική Κόκκινη Φυλή Καστοριάς – Κρυσταλλοπηγής » καθώς και τις υπόλοιπες δραστηριότητές του.
Άκουσε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι αγρότες , όσο και οι κτηνοτρόφοι του Νομού μας και δεσμεύτηκε στην προώθηση αλλά και την συμβολή του στην επίλυση των προβλημάτων αυτών.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε μονάδες εκτροφής αγελαίων Ελληνικής Κόκκινης Φυλής σε περιοχές της Καστοριάς και της Κρυσταλλοπηγής .
Παρόντες στην επίσκεψη ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ του Νομού Καστοριάς κ. Τζηκαλάγιας Ζήσης ,ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σαββοπουλος Δημήτριος, ο Διευθυντής της ΔΑΟΚ κ. Πετρίδης Παναγιώτης, ο Προϊστάμενος του Κέντρου Ζωικών Γενετικών Πόρων Θεσσαλονίκης κ. Γκαρσέν Αθανάσιος ,τα διευθυντικά στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μηλαίος Δημήτριος και η  κα. Κούρεντα Ευαγγελία και ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Μακεδονίας κ. Μάνος Θωμάς.

Μετά τιμής ,

Για τον Αγροτικό  Συνεταιρισμό Δημητριακών & Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς
Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Μόσχος







Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς