Η σιωπή μιας γυναίκας είναι περισσότερο επικίνδυνη από τα λόγια της


Γράφει η Λαμπρινή Νταβέλη




Αγαπητοί άντρες, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Η φύση της γυναίκας είναι να μιλάει μέσω των συναισθημάτων της.


Η γυναίκα απεχθάνεται την σιωπή. Πιστεύει στην δύναμη των λέξεων, γι’ αυτό και έχει μάθει να λέει πάντα αυτό που σκέφτεται.

Τ’ ανείπωτα λόγια την τρομάζουν. Όπως την τρομάζουν κι τα συναισθήματα, που ποτέ δεν εκδηλώθηκαν. Έτσι, μία γυναίκα φωνάζει όταν είναι θυμωμένη, κλαίει όταν λυπάται, παραπονιέται όταν δεν είναι ικανοποιημένη. Εξάλλου, μη ξεχνάς, όσο μαλώνει μαζί σου σημαίνει πως σε αγαπά και σε νοιάζεται.

Δε θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο της. Δε θα προσποιηθεί ποτέ πως είναι καλά, αν στην πραγματικότητα δεν το νιώθει. Δε θα προσποιηθεί ποτέ πως όλα είναι καλά μεταξύ σας, ενώ παράλληλα όλα γκρεμίζονται.

Άλλοτε θα είναι υπερπροστατευτική μαζί σου, κι άλλοτε ζηλιάρα. Έχει μάθει να φροντίζει όποιον αγαπά. Τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί κάποια στιγμή να σε χάσει. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος της φόβος. Μην στραβώνεις μαζί της. Μάθε, λοιπόν, να την ακούς. Την προσοχή σου και την αγάπη σου ζητάει μόνο.

Και να την εκτιμάς. Για την δύναμη της ψυχής της, που δεν παραιτήθηκε ποτέ από σένα. Για την υπομονή της και την προσπάθεια που καταβάλλει, ώστε να ξορκίσει κάθε τι κακό και να κρατήσει την σπίθα μεταξύ σας ζωντανή. Για το θάρρος της να σου ανοιχτεί, χωρίς να σκεφτεί ποτέ της πόσο εκτεθειμένη είναι πλέον σε σένα. Σε εμπιστεύτηκε και καλό θα ήταν να μην την προδώσεις.

Δεν είναι τόσο μυστήριο πλάσμα η γυναίκα όσο νομίζεις, φίλε άντρα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς όταν παραπονιέται, θυμώνει και κλαίει. Όλα αυτά είναι τα συναισθήματα της. Η απόδειξη της αγάπης της.

Να ανησυχείς όταν πάψει να μαλώνει μαζί σου. Να ανησυχείς όταν ξαφνικά σταματήσει να σου μιλάει. Να ανησυχείς όταν τα δάκρυα της θα στερέψουν. Κουράστηκε να προσπαθεί για δύο, βαρέθηκε τις υποσχέσεις σου και τα επαναλαμβανόμενα λάθη σου.

Περισσότερο, όμως, να φοβάσαι την σιωπή της. Γιατί η σιωπή μιας γυναίκας είναι περισσότερο επικίνδυνη από τα λόγια της. Τότε είναι ξεκάθαρο πως έχει παραιτηθεί από σένα και είναι έτοιμη να σε αφήσει πίσω της μια για πάντα!

Πηγή: loveletters.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς