Πανελλήνια πρωτιά τριών εκπαιδευτικών του 5ου Δ. Σχολείου Καστοριάς – Συνέντευξη Α. Γεωργάκη & Γ. Τσιάντα

Βράβευση τριών εκπαιδευτικών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, στο πλαίσιο των Education Leaders Awards.
Η Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου βραβεύθηκε ως «Διακεκριμένη εκπ/κός 2020», για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ( Comenius, Erasmus+, eTwinning, Teachers4Europe, STEM DISCOVERY CAMPAIGN, I-CODE, Scientix κ.α), ενώ η Αργυρώ Γεωργάκη και ο Γεώργιος Τσιάντας βραβεύθηκαν ως «Διακεκριμένοι εκπ/κοί 2020,  για εφαρμογή καινοτόμων μορφών διδασκαλίας», στο πλαίσιο των βραβείων  Education Leaders Awards.
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησαν χθες στον Χρήστο Νατσούλη και στον Antennes FM 93.6, η Αργυρώ Γεωργάκη και ο Γεώργιος Τσιάντας.


5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς:

Και ένα …. και δύο … και τρία! 
Ως εκπαιδευτικοί και κυρίως ως εκπαιδευτικοί του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά για τη βράβευση των συναδέλφων του σχολείου μας, Αλεξάνδρας Μιχαλοπούλου («Διακεκριμένη εκπ/κός 2020», για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ( Comenius, Erasmus+, eTwinning, Teachers4Europe, STEM DISCOVERY CAMPAIGN, I-CODE, Scientix κ.α)) και Αργυρώς Γεωργάκη και Γεώργιου Τσιάντα («Διακεκριμένοι εκπ/κοί 2020,  για εφαρμογή καινοτόμων μορφών διδασκαλίας»), στο πλαίσιο των βραβείων  Education Leaders Awards.
Η όρεξη και το μεράκι των εκπαιδευτικών του σχολείου μας είναι γνωστή σε όλους. Το ίδιο και η σύμπνοια και το ομαδικό πνεύμα. Τα βραβεία είναι απλά η επιβεβαίωση. Μια επιβράβευση που αντανακλά σε όλους, μια και είναι μοναδικό το φαινόμενο βράβευσης τριών εκπαιδευτικών του ίδιου σχολείου, τον ίδιο χρόνο!
Αυτό από μόνο του κάτι δείχνει!
Συγχαρητήρια συνάδελφοι, μας κάνετε περήφανους!

preview

preview
preview

preview

preview







https://sentra.com.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Σπάει καρδιές το μοιρολόι του Σιάτρα για τον Κατσίφα (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΡΑΝΙΩΝΑΣ: Το πλινθόκτιστο «στοιχειωμένο» χωριό της Ελλάδας! (Φώτο - Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς