ΡΕΤΡΟ ΕΠΣ : Όταν ο Δημήτρης Σαββόπουλος σήκωνε το πρώτο του κύπελλο ως αρχηγός με τα χρώματα της Αστραπής Μεσ/μίας

Τον Μάρτιο του 1986 ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής με τα χρώματα της Αστραπής Μεσοποταμίας.

Την περίοδο εκείνη οι κιτρινόμαυροι συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, ωστόσο όμως για μόλις 3 βαθμούς διαφορά, είχαν υποβιβαστεί στο τοπικό, καθώς τερμάτισαν στην 14η θέση της βαθμολογίας.

Ωστόσο, η πίκρα του υποβιβασμού, περιορίστηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣ Καστοριάς. Η ομάδα της Αστραπής είχε εξαιρετική πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου, φθάνοντας στον 8ο Τελικό της διοργάνωσης.

Η Αστραπή επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, κατακτώντας το 5ο της κύπελλο σε ισάριθμες συμμετοχές σε Τελικό Κυπέλλου. Ο αντίπαλός της αποδείχτηκε σκληρό καρύδι, καθώς το ματς κρίθηκε στην παράταση. Ήταν η ισχυρή ομάδα της ΑΕ Καστοριάς, την πρώτη χρονιά από την συγχώνευση Ελπίδων και Κελέτρου Καστοριάς με προπονητή τον Γιώργο Παράσχο, η οποία μάλιστα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και ανήλθε στην Εθνική Ερασιτεχνική.

Στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο "ξερό" γήπεδο της πόλης, η Αστραπή Μεσοποταμίας επικράτησε δύσκολα με σκορ 1-0 με γκολ που πέτυχε στο 110' της παράτασης ο Σιόντης.

Στην φώτο ο Δημήτρης Σαββόπουλος ως αρχηγός της Αστραπής Μεσοποταμίας, παραλαμβάνει το Κύπελλο από τα χέρια του Πρόεδρου της ΕΠΣ Καστοριάς, Σάκη Γιαγκόπουλου.


sentranews.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)