Ένα ακόμα βήμα για τη σήραγγα της Κλεισούρας- Απόφαση για απαλλοτριώσεις από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας

Ένα ακόμα βήμα για το μεγάλο έργο της σήραγγα της Κλεισούρας, έγινε με τη σημερινή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης.
Το σώμα αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έγκριση για την απαλλοτρίωση περίπου 130στρ. με προ- εκτιμώμενο κόστος τα 190.000 ευρώ και όπως ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, στόχος είναι να ορισθεί μέσα στον Ιούλιο ημερομηνία για Διοικητικό Εφετείο ώστε να καθοριστεί οριστικά η τιμή μονάδας των απαλλοτριώσεων.
Το θέμα ήρθε εκτός ημερησίας διάταξης, με το Δημήτρη Σαββόπουλο, να τονίζει πως είναι αναγκαιότητα να τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες ώστε να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.
Υπέρ της εισήγησης ψήφισε η παράταξη του Θόδωρου Καρυπίδη, σημειώνοντας πως είναι ένα σημαντικό έργο για την περιοχή, ενώ ενστάσεις έθεσε η κα Ζεμπιλιάδου τονίζοντας πως η παράταξή της θέλει να διασφαλίσει το έργο, ζητώντας συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό για τους οδικούς άξονες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Πηγή: e-ptolemeos.gr / Ζήσης Πιτσιάβας

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)