Ο Μάικλ Τζάκσον «έβγαλε» 2 δισεκατομμύρια δολ. μετά θάνατον!

Το 2009 όταν ο Μάικλ Τζάκσον έφυγε από τη ζωή στα 50 του χρόνια ήταν χρεοκοπημένος. Τώρα, 11 χρόνια μετά τον θάνατό του, το brandname του βασιλιά της ποπ έβγαλε κάτι παραπάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τα κέρδη προέρχονται από την ταινία «This is it», το «The Immortal world Tour» από το Cirque de Soleil και από τις πωλήσεις των δίσκων του. Επίσης, προέρχονται από τα δικαιώματα των τραγουδιών του, αλλά και τα δικαιώματα από τα τραγούδια και την εμπορική εκμετάλλευση του συγκροτήματος, Beatles, τα οποία είχε αγοράσει όταν ήταν στο απόγειο της καριέρας του. Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία, όταν πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον, τα άλμπουμ του «Off The Wall», «Thriller» και «Bad» έγιναν ανάρπαστα.

Έντεκα χρόνια μετά το θάνατο του, ο Μάικλ Τζάκσον βρίσκεται ακόμα στην κορυφή της λίστας με τους πιο υψηλά αμειβόμενους καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, είναι στο νούμερο ένα στη λίστα του Forbes ως η πιο υψηλότερα αμειβόμενη προσωπικότητα μετά θάνατον.

Πρόσφατα, είδαν το φως της δημοσιότητα τα έγγραφα που δείχνουν αναλυτικά τα κέρδη του Μάικλ Τζάκσον μετά θάνατον που είναι λίγο περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς