Στη Βουλή φέρνει η Ολ. Τελιγιορίδου τον αποκλεισμό της Π.Ε. Καστοριάς από το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης


Η κυβέρνηση οφείλει να αποκαταστήσει την αδικία και να εντάξει την Π.Ε. Καστοριάς στο Πρόγραμμα ρευστότητας ΕΣΠΑ για Κοζάνη και Δυτική Αττική

Ερώτηση κατέθεσε η Ολυμπία Τελιγιορίδου με θέμα: «Εκτός η Π.Ε. Καστοριάς από το πρόγραμμα ρευστότητας επιχειρήσεων που εξήγγειλε ο υπουργός  Ανάπτυξης και Επενδύσεων για Κοζάνη και Δυτική Αττική», στις 5-3-2021 από το βήμα της Βουλής.

Η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της Π.Ε. Καστοριάς απειλείται άμεσα, αφού εφτά από τους δώδεκα τελευταίους μήνες η περιοχή έχει υποστεί τα πιο σκληρά lockdown με κυβερνητική εντολή. Οι επιχειρηματίες των πληττόμενων επιχειρήσεων και οι εργαζόμενοι σε αυτές βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο.

Η κυβέρνηση οφείλει να αποκαταστήσει την αδικία και να εντάξει την Π.Ε. Καστοριάς στο Πρόγραμμα ρευστότητας ΕΣΠΑ για Κοζάνη και Δυτική Αττική που ανακοίνωσε στη Βουλή ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, αλλά και να στηρίξει άμεσα και έμπρακτα τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους της Π.Ε. Καστοριάς, η οποία συνεχίζει να βάλλεται με σφοδρότητα από την πανδημία του COVID-19.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)