ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ


Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς, ως αρωγός της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας στη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, το οποίο θα διεξαχθεί από 14 έως και 18 Ιουλίου 2021 στην πόλη της Καστοριάς, καλεί τους ξενοδόχους της πόλης όπως καταθέσουν προσφορές για τη διαμονή και διατροφή των αποστολών που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Οι προσφορές θα αφορούν δωμάτια μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα (εφόσον διατίθενται όλοι οι τύποι δωματίων), με προσφορά πρωινού, ημιδιατροφής ή και πλήρους διατροφής. Καλό είναι να αναφέρεται στην κάθε προσφορά ο αριθμός του εκάστοτε τύπου δωματίου που διατίθεται, καθώς και τα πιθανά προνόμια που διατίθενται (π.χ. δωρεάν πρόσβαση σε WiFi, δωρεάν χώροι στάθμευσης, κ.τ.λ.), καθώς και κάθε άλλη πληροφορία που θα μπορέσει να κάνει την εκάστοτε προσφορά ξεκάθαρη στο μέγιστο βαθμό προς τα ενδιαφερόμενα σωματεία.

Οι προσφορές των ξενοδοχείων θα προωθηθούν αυτούσιες στην Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, η οποία με τη σειρά της θα τις προωθήσει στα σωματεία μέλη της, προκειμένου το κάθε σωματείο να πραγματοποιήσει την κράτηση που επιθυμεί.

Θερμή παράκληση, οι προσφορές να είναι όσο το δυνατό ευνοϊκότερες οικονομικά, προκειμένου να αποδείξουμε στο πανελλήνιο το συγκριτικό μας πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους προορισμούς και να βοηθήσουμε όλοι μας από την πλευρά μας, στην προσπάθεια να ξαναδιοργανωθούν στο μέλλον κι άλλες αντίστοιχες ή και διεθνείς διοργανώσεις. Δίνεται στην πόλη μας η δυνατότητα διοργάνωσης ενός τεράστιου αθλητικού γεγονότος, μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, για το οποίο θα πρέπει όλοι μας να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων.

Οι προσφορές θα πρέπει να αποσταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: n.o.kastorias@gmail.com το συντομότερο δυνατό, προκειμένου τα σωματεία να έχουν το χρόνο να κάνουν τις κρατήσεις τους.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)