Συνεχίζει στις Μικτές ομάδες ΕΠΣ Καστοριάς ο Μίμης Μπαχαδέρογλου


Στο τιμόνι των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων Ε.Π.Σ. Καστοριάς θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μίμης Μπαχαδέρογλου, αφού ήταν ο μοναδικός ενδιαφερόμενος που κατέθεσε στην Ένωση τα δικαιολογητικά  θέση του Ενωσιακού Προπονητή που είχε προκηρυχθεί από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς.
Ο νεαρός και πετυχημένος προπονητής θα βρίσκεται για 7η συνεχή χρονιά στον πάγκο των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ενώ την περσινή χρονιά κατέκτησε για δεύτερη φορά το πρωτάθλημα στην κατηγορία των Παίδων.
Ωστόσο, είχαν προηγηθεί οι τίτλοι με την Μικτή Νέων το 2012, των Προπαίδων το 2013 και πάλι των Παίδων το 2014, ενώ σε λεπτομέρειες χάθηκαν και άλλες διακρίσεις και με την κατηγορία των Νέων στα πανελλήνια πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ε.Π.Ο.
Συνολικά, ο Μίμης Μπαχαδέρογλου σε διάστημα 6 ετών με τις Μικτές Ομάδες της Ε.Π.Σ Καστοριάς μετράει 4 τίτλους.

Ποιος είναι ο Μίμης Μπαχαδέρογλου
Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 6 ετών από τις ακαδημίες του ΑΟ Κάστωρ αγωνιζόμενος σε όλα τα τμήματα, ενώ αποτέλεσε και μέλος των Μικτών Ομάδων Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Καστοριάς. Ήταν ένας από τους εξελίξιμους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που ξεχώριζε με τα χρώματα του Α.Ο. Κάστωρ στο πρωτάθλημα κι έτσι σε ηλικία 15 ετών υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο στην Ερασιτεχνική ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίζεται για τρία χρόνια.

Επιστροφή στον Κάστορα και  μεταγραφή στην Ιταλία!!!
Στη συνέχεια επιστρέφει στον Α.Ο. Κάστωρ και συμμετέχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, ενώ σε ηλικία 19 ετών δοκιμάζει την τύχη του για έναν χρόνο στην Ιταλική ομάδα Γ’ Εθνικής Masetara. Εκεί, συμμετέχει κανονικά σε όλο το πρωτάθλημα, ωστόσο, όμως οι συνθήκες δεν ήταν αυτές που προσδοκούσε και έτσι επιστρέφει στην Ελλάδα.

Επόμενος σταθμός τα Τρίκαλα και η Ιεράπετρα
Έτσι, με την επιστροφή του στην Ελλάδα υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του ΑΟ Τρικάλων στη Γ’ Εθνική και την επόμενη χρονιά αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΟ Ιεράπετρας, στην ίδια κατηγορία.

Στη Δ’ Εθνική με Μακεδονικό Σιάτιστας και Παναργειακό
Την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει την καριέρα του στον Μακεδονικό Σιάτιστας στη Δ’ Εθνική για να ακολουθήσει ο Παναργειακός στην ίδια κατηγορία, όπου ο σοβαρός τραυματισμός του τον αναγκάζει να σταματήσει σε μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο.

Η νέα καριέρα του προπονητή
Η αγάπη και το πάθος του όμως για το ποδόσφαιρο δεν τον αφήνουν να το εγκαταλείψει. Έτσι, αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά ως προπονητής ποδοσφαίρου. Έχοντας, λοιπόν μια μεγάλη εμπειρία ως ποδοσφαιριστής, αποφασίζει με την πρώτη ευκαιρία το 2010 να παρακολουθήσει τα μαθήματα στην Σχολή Προπονητών, δίνοντας εξετάσεις, αποκτώντας δίπλωμα UEFA.
Από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι Ενωσιακός Προπονητής στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς και παράλληλα, έχει και τις  Ακαδημίες του ΑΟ Κάστωρ.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς